Teknisk Innesäljare

Teknisk Innesäljare

Teknisk Innesäljare till SEW-EURODRIVE
Gillar du teknisk problemlösning, göra affärer och långsiktiga relationer? Då kan tjänsten som teknisk innesäljare på SEW-EURODRIVE vara något för dig!

SEW-EURODRIVE AB är ett helägt dotterbolag till SEW-EURODRIVE GmbH & Co KG i Tyskland, som är världsledande inom drivutrustningar till industrin. Vårt svenska huvudkontor samt monteringsfabrik finns i Jönköping. Våra försäljningskontor är belägna i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Skellefteå och Gällivare. Vi är idag ett nittiotal anställda, omsätter 450 miljoner samt är AAA-rankade och ISO 9000-certifierade. SEW-EURODRIVE har marknadens största produktprogram inom området motorer, växlar, decentraliserad elektronik, frekvensomformare, servosystem, motion-control och AGV-lösningar. För varje kund skräddarsys lämpliga högkvalitativa lösningar. SEW-koncernen omsätter 36 miljarder och har ca 20.000 anställda. Läs gärna mer om oss på www.sew-eurodrive.se

Som teknisk innesäljare agerar du rådgivare och ger support till nya och befintliga kunder för att lösa deras behov av högkvalitativa lösningar inom mekatronik och drivssystem. Genom att ställa rätt frågor och samla in nödvändig information kan du tillsammans med ett effektivt systemstöd och kompetenta kollegor hitta rätt lösning åt kunden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Stötta kunder och erbjuda lösningar på inkommande förfrågningar via telefon och mail
  • Supportera utesäljare med kund- och prisuppgifter
  • Sammanställa specifikationer och offerter samt registrera order
  • Vid möjlighet erbjuda övriga produkt och tjänsteområden
Du som söker har med fördel eftergymnasial utbildning inom maskinteknik, automation eller liknande samt erfarenhet från teknisk försäljning och support mot tillverkningsindustrin. Du är genuint nyfiken på och intresserad av ny teknik och gillar att sätta sig in och stötta kunder med teknisk problemlösning. För att lyckas i rollen ser vi att du har ett naturligt driv att ta affärer framåt samtidigt som du är en serviceinriktad lagspelare som trivs med att jobba mot gemensamma mål. Som person är du kommunikativ, utvecklingsorienterad och gillar att prestera tillsammans med övriga i företaget. Det är viktigt att du har förmågan att skapa förtroende och bygga relationer. Du har en god IT-mognad och är van användare av både Microsoft Office och ett större affärssystem. Har du erfarenhet från SAP så är det meriterande.

Du blir en del av ett välkänt och välmående familjeföretag som tänker och agerar långsiktigt. SEW-EURODRIVE har en stark företagskultur, där sammanhållning och glädje är viktigt och vi sätter medarbetaren i centrum samt ger frihet under ansvar för att lyckas – på riktigt! Du får dessutom arbeta med State-Of-The-Art produkter som verkligen håller en av marknadens högsta kvalité och leveranssäkerhet samt täcker det mesta inom framtidens behov. SEW-EURODRIVE värnar om ditt välmående och erbjuder därför både 37,5 timmars arbetsvecka, friskvårdsbidrag, tandvårdsbidrag och tillgång till egen träningslokal.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ljung Kompetensförsörjning. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Skulle du ha frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att höra av dig till Marcus Ljung på 0705-187441 alternativt marcus.ljung@ljungkompetens.se

Ljung kompetensförsörjning är en personligare rekryteringskonsult i Jönköpingsregionen som vill göra det enkelt och säkert för ditt företag att inte bara hitta, utan också attrahera rätt kompetens att vilja jobba hos just ert företag. Vi är branschoberoende och hjälper dig rekrytera kompetens, vare sig det är för en instegstjänst, specialist- eller chefsbefattning inom produktion, teknik, logistik, inköp, ekonomi, försäljning, marknad och IT.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ljungkompetens.se/
Sista ansökningsdag 6 aug 2022 (40 dagar kvar)