Servicemarknadschef Jönköping

Servicemarknadschef Jönköping

Vi söker dig som vill axla rollen som Servicemarknadschef vid vår anläggning i Jönköping.

Rollen är ny i vår organisation och innebär att du tillsammans med avdelningscheferna och våra medarbetare kommer driva vår service-, plåtverkstad och däckcenter mot vår vision att bli det självklara valet för bil- och verkstadskunden i Jönköping. Du kommer ha stor möjlighet att påverka hur verksamheten ska utformas - Välkommen att hoppa på en spännande utvecklingsresa tillsammans med oss!

Som Servicemarknadschef i Jönköping tar du aktivt och handfast del i den dagliga verksamheten och är på alla sätt en närvarande chef. Du ansvarar för budget, resultat och utveckling av verksamheten och säkerställer att kvalitets- och lönsamhetsmål uppnås.

Du ingår i den lokala ledningsgruppen som tillsammans ansvarar för att engagera, utveckla och coacha våra medarbetare att nå sina och verksamhetens målsättningar.

Rapportering sker till platschef och även till koncernens Servicemarknadschef.

Vi vill att du har flera års erfarenhet som ledare och gärna från verksamheter som liknar vår. Du ska ha kunskaper och förståelse för en fullserviceverkstads samtliga processer. Du har stor nytta av kunskaper inom personal- och arbetsmiljöområdet och det är önskvärt att du har kunskaper inom verkstadsjuridik.

God datavana och B-körkort är ett krav. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Har du erfarenhet från fordonsdatasystemet Kobra är det mycket meriterande.

För att lyckas i den här rollen behöver du vara en naturlig coach med ett ekonomiskt tänkt som förstår kopplingen mellan engagerade medarbetare och bra resultat i verksamheten. Du tar vara på det som fungerar bra samtidigt som du är lyhörd och drivs av det som i Toyotas värld kallas KAIZEN - ständig förbättring.

Att hålla hög kvalité och skapa långsiktiga kundrelationer är viktigt för dig. Du har god planerings- och prioriteringsförmåga, tar dig an utmaningar på att framåtlutat sätt och har en naturlig förmåga att skapa god stämning och teamwork.

Under semesterperioden kan rekryteringsprocessen ta lite längre tid än vanligt, men vi lovar att återkomma till dig.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du kan vara med att påverka både verksamhet och människor.

Vår målsättning är att du ska få lika mycket energi som du ger till ditt arbete. Du kommer dagligen jobba med våra fantastiska varumärken Toyota och Lexus som är synonymt med hög kvalité och världsledande hybridteknik.

Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatisk av våra kollektivavtalade försäkringar och pension.

Utöver detta erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, ett förmånligt bilägande och ett generöst utbud av förmåner genom Benify - marknadens ledande plattform för förmåner.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Platschef Daniel Brannestam, 036-440 16 37, eller Ulrik Karlsson, 070-431 73 29, som är koncernens Servicemarknadschef. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Brannestam
Telefon 036-440 16 37
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (35 dagar kvar)