Nu söker vi däckmontörer till vår kund i Jönköping

Nu söker vi däckmontörer till vår kund i Jönköping

För kunds räkning söker vi nu en däckmontör till företagets produktionstopp under däckbytarsäsong.

Arbetsuppgifter

Företaget arbetar med all däckserivce i alla däckdimensioner och utför även hjulinställningar. Du kommer att arbeta med fokus på skifte och balansering av däck, tjänsten innehåller även förvaring och hantering av däck i företagets däckhotell, rengörning m.m.

En del av arbetsuppgifterna är administrativa, därav är är det viktigt att du även arbetar strukturerat och noggrannt samt har vana service då du även kommer att möta företagets kunder.

Låter detta som jobbet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Formell kompetens
  • Tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen är meriterande
  • Ett brinnande intresse för fordon/teknik/meknik
  • Har du tidigare arbetat med däckbyte så är detta meriterande
  • B-körkort är ett krav.
  • Truckkort är ett krav
Din bakgrund

Vi söker dig som tidigare arbetat med fordon, är driven och engagerad med en praktisk läggning. Du har intresse för och vill jobba både med mindre och större fordon. Du ska trivas med kundkontakt och att hugga i där det behövs samt att både jobba självständigt och i grupp.

Personliga egenskaper

Som person är du en utåtriktad, engagerad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har en hög arbetsmoral, är prestigelös och samtidigt noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten samt flexibel när det gäller arbetstider och arbetsuppgiter.

Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.Stresstålighet är en viktig egenskap då däckbranschen är säsongsbetonad med två stora försäljningstoppar under våren och hösten. Då ställs det extra krav på noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Jönköping

Tillträdesdag

Första april.

Information

Vi kommer att hantera ansökningar löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 apr (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.