Maskinoperatörer sökes!

Maskinoperatörer sökes!

Arbetsuppgifter

Som maskinoperatör kommer du att övervaka och kontrollera tillverkningsprocessen. Vi ser därför gärna att du har en maskinförståelse, ett tekniskt intresse och att du är kvalitetsmedveten.
Du kommer att arbeta i team och tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för att produktionen flyter på som planerat. Du bör även vara ansvarstagande, noggrann och självgående.

Formell kompetens
  • Relevant utbildnig eller arbetslivserfarenhet
  • Du utrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift
  • Stort tekniskt intresse
  • God datavana
  • Du har körkort och tillgång till bil
Din bakrund

Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas som maskinoperatör i en spännande industrimiljö. Vi tror att du har erfarenhet av industriarbete och är van vid arbetet som maskinoperatör. Har du dessutom truckkort så är det meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du flexibel, målinriktad, lösningsorienterad och är väldigt noggrann. Du ska ha en god samarbetsförmåga, vara ansvarstagande och ha ett gott ordningssinne.

Anställningsform

Visstidsanställning på heltid.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi maskinoperatörer i Jönköping. Uppdragen kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. För rätt person kan det finnas möjligheter för övertagande till kund