Lernia söker Arbetsledare till kund i Jönköping!

Lernia söker Arbetsledare till kund i Jönköping!

Är du driven som person och brinner för att skapa gemenskap i en arbetsgrupp? Har du samtidigt erfarenhet inom tillverkningsindustrin och ett intresse för teknik? Då är du välkommen med din ansökan som Arbetsledare!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta som Arbetsledare i verksamhetens produktion, där du tillsammans med dina kollegor jobbar med att hålla igång verksamhetens maskiner så att produktionen kan rulla på som planerat!

Du har ansvar för att hantera olika larm och se till att produktionen rullar på som den ska. I takt med att du lär dig och kommer in i arbetet kommer du får möjlighet att prova på fler arbetsuppgifter. Arbetet är teambaserat och du arbetar nära dina kollegor för att lyckas i det dagliga arbetet. Du kommer i din roll få en stor betydelse för ledning av gruppens arbete.

Arbetet sker i en mycket aktiv miljö med stora maskiner, hög ljudnivå, stora fordon som rör sig på arbetsområdet med mera, vilket ställer höga krav på en säkerhetsmedvetenhet och känsla för vad som händer runtomkring.

Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget.

Om dig
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • Körkort och tillgång till bil
  • Truckkort A+B
  • Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från industri och tillverkning, gärna erfarenhet av arbetsledning.
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad och driven person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och är en social lagspelare som gärna arbetar i grupp. Du är även flexibel, kreativ och öppen för att prova på olika vanligt förekommande arbetsuppgifter inom industrin.

Om anställningen
  • Placeringsort: Jönköping
  • Tjänstgöringsgrad: heltid
  • Anställningsform: Visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare Tilda Axelsson, tilda.axelsson@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 dec 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi Arbetsledare för uppdrag i Jönköping med omnejd. Dessa uppdrag kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos våra kunder med god chans till fortsatt arbete efter uppdragets slut.