Lagerarbeterare med truckvana sökes!

Lagerarbeterare med truckvana sökes!

Har du erfarenhet av lagerarbete och dessutom är duktig på att köra truck? Då ska du söka dig till oss!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som lagermedarbetare där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara orderplockning, truckkörning och containerlossning. Arbetet med truck sker med hjälp av ledstaplare och motviktstruck och det dagliga arbetet sker utifrån systemet monitor.

Uppdraget sträcker sig över en kortare period om 1-2 månader med start mitten maj/början juni ,men gör du ett bra jobb har du god möjlighet att fortsätta hos någon av våra andra kunder efter denna period.

Om dig
För att vara aktuell för tjänsten krävs:
  • Körkort och tillgång till bil
  • Truckkort, behörighet A2 och B1
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av truckkörning
  • Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
Det är meriterande om du även har behörigheten B2 och vana vid att arbete i Monitor eller liknande erp-system.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du har ett eget driv och motivation för arbetet samt en vilja att visa framfötterna. Vidare har du också en hög arbetsmoral och strävar alltid efter att hålla god kvalitet på ditt arbete. Arbetet kräver också en god samarbetsförmåga.

Om anställningen
  • Placeringsort: Jönköping
  • Tjänstgöringsgrad: heltid, dagtid
  • Tillträde: mitten av maj/början av juni
  • Anställningsform: visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Just nu söker vi på Lernia Bemanning en lagerarbetare med truckvana för uppdrag hos en av våra kunder i Bankeryd. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.