Utesäljare
Jönköping

Vi söker nu en driven utesäljare som kommer tillhöra huvudkontoret i Mullsjö. I tjänsten som utesäljare är du ansiktet utåt och arbetar aktivt med försäljning mot nya och befintliga kunder. Här bygger du långsiktiga relationer till kunderna, planerar och genomför kundmöten.

Projekten drivs av dig och du säkerställer processerna genom en hög närvaro hos våra kunder med offertuppföljning och orderbevakning för att uppnå uppsatt budget. En stor del av arbetet sker ute på fältet och kunderna varierar i storlek och inriktning. Du planerar till stor del din tid själv, därför krävs det att du är flexibel, kreativ och kan anpassa dig utifrån omständigheterna.

Distriktet omfattar Skåne, Blekinge, Kronoberg, Kalmar, Jönköping och Östergötland. Bostadsort kan diskuteras men lämpligt är i Jönköping med omnejd.

 

"Här tillhör man ett välmående och inkluderande företag där vi ser personalen som vår viktigaste tillgång. Hos oss finner man en enkelhet och flexibilitet i ett mindre bolag med förmånen att få tillhöra en stor koncern. Framöver ser vi oss fortsätta växa och utvecklas på ett nytänkande och hållbart sätt."

- Marcus Sandell, försäljningschef

 

Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen som utesäljare har du ett starkt intresse för försäljning och att bygga kundrelationer. Du är en produktiv, självgående och förtroendeingivande lagspelare som sätter kunden och laget i fokus. Du har inga problem att planera upp dina dagar och du ser ett värde i flexibiliteten. Som person är du nyfiken, prestigelös, ödmjuk och drivs av att hitta lösningar samt komma till avslut i affärer.

Vidare ser vi att du:

  • Har dokumenterad erfarenhet av B2B försäljning mot industri, glasmästeri, detaljhandel eller närliggande bransch med goda resultat
  • Är framåtlutad med ett starkt eget driv
  • Har minst gymnasieutbildning
  • Har goda kunskaper MS Office
  • Har erfarenhet att arbeta i affärssystem
  • Kan flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
  • Har B-körkort

 

"Jag har jobbat med B2B tidigare och hörde talas om Leif Arvidsson via en tidigare arbetsgivare och bestämde mig då för att söka när en ledig tjänst kom ut. Hos oss är aldrig den ena dagen den andra lik. Jag gillar variationen i arbetet och det är ständigt nya människor och utmaningar. Att dessutom får vara en del i att utveckla företaget och att klara målen är något som motiverar mig.

Något man uppmärksammar snabbt är den goda sammanhållningen i företaget, här satsar man på personalen. En typisk arbetsvecka kan innebära att jag åker på kundbesök, svarar i telefon, skickar offerter och bokar in kundmöten för framtiden till att göra order och avstämningar."

- Martin Roman, utesäljare

 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en utvecklande tjänst som utesäljare i ett växande bolag och i en spännande bransch. Vi lägger mycket tid och resurser på vår personal. Du får en gedigen introduktion och erhåller tjänstebil samt övriga verktyg för att lyckats i tjänsten. Vi erbjuder också andra personalförmåner såsom friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning mm. 

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Erika Augustsson. Du når Erika på 040-66 06 722.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Företaget startades 1983 av Leif Arvidsson och omsätter idag ca 115 milj med totalt 27 medarbetare. Vi ingår i Herenco Invest som ägs av Herenco AB vilket är en privatägd koncern med sitt säte i Jönköping. Vi servar årligen mer än 12000 kunder med ett brett urval av produkter som ofta har anknytning till fönster. Våra kunder återfinns i hela byggbranschen. Ofta som entreprenörer eller industriföretag, men även som återförsäljare inom järn och byggvaruhandeln.

Vi är Sveriges ledande leverantör till företag som jobbar med fönsterrenovering. Våra starka och tydliga produktområden är tätningslister, fogmassor, fönsterkitt, beslag, fönsterventiler, väggventiler samt verktyg och maskiner men vi har också egen utveckling av verkstadsutrustning och ergonomiska hjälpmedel för hantverk och industri.

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 29 okt 2022 (74 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!