Utvecklingsorienterad områdeschef till Jönköping

Utvecklingsorienterad områdeschef till Jönköping

Är du en engagerad och utvecklingsorienterad ledare med rötterna inom fastighetsbranschen? Har ditt kontaktnät runt vackra sjön Vättern börjat kännas som en ankdamm och är du nyfiken på vad det finns utanför Smålands gränser?

Till en mångsidig roll söker vi en

Områdeschef

Vi har rikstäckande kommersiella kunder och i denna roll äger du ansvaret för resultat, personalledning och verksamhetsstyrning inom dina uppdrag som sträcker sig från Jönköping/Småland till Blekinge och Halland. Våra kunder är större fastighetsägare och vi ansvarar för driften och underhållet av dessa fastigheter. Din roll blir att utveckla affärerna och kundkontakterna, driva försäljning av projekt samt förstås leda och stötta din personal. I dagsläget består gruppen av knappt 10 trevliga medarbetare med olika specialkompetenser inom teknik. Tjänsten utgår från vårt kontor i Jönköping, men du kommer att behöva resa i tjänsten.

Kvalifikationer
  • Teknisk högskoleutbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Säljkompetens med branschkännedom
  • Mångårig chefserfarenhet
  • Bra dator- och systemvana
  • Talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska
Vi söker dig som är förändringsbenägen, säljande och har ett starkt driv framåt. Även om vi jobbar i en dynamisk och föränderlig miljö behöver du ha en förmåga att agera utifrån ett helhetsperspektiv och göra rationella bedömningar. I ditt ledarskap är du coachande, inkluderande och motiverande, samt även förmåga att leda på distans. Du är inte rädd för att ta tag i problem och är bestämd men ödmjuk.

Vi gör urval och intervjuer löpande samt använder tester i rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan, tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Rekryterande chef, Regionchef Nils Larsson, nils.larsson@l-t.se, 072 214 41 24.

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (13 dagar kvar)