Om tjänsten
Som säljare hos oss på Lambertsson kommer du arbeta med uthyrning av maskiner, produkter och tjänster till våra kunder inom bygg- och anläggningsbranschen. Det innefattar bland annat uthyrning av byggmaskiner, ställningar, liftar och byggcentraler mm. Du kommer möta våra kunder dels på vår filial i Jönköping och via telefon men även genom kundbesök ute på bygg- och anläggningsarbetsplatser för att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov. I rollen som säljare har du också mycket kontakt med vår servicepersonal på filialen, då vi har ett nära samarbete mellan sälj/uthyrning, retur och verkstad.

Du kommer också att ansvara för skötsel av vår butik. I det ingår bl a att hålla ordning samt beställa och fylla på med nya produkter/material.

Om dig
Vi tror att du har tidigare säljerfarenhet och att problemlösning är någonting som motiverar dig. Du har stort kundfokus och strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Vidare söker vi dig som självständigt driver ditt arbete framåt, tar egna initiativ och har god organisationsförmåga. Har du tidigare erfarenhet av byggbranschen och god maskinkännedom är detta meriterande, men inget krav. Datavana erfordras, körkort klass B är ett krav. Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till tjänsten.

Om Lambertsson
Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.
Mer info
Kontaktperson Joakim Lans, Filialchef
Telefon 0733-84 76 47
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.