Vi på Lambertsson i Jönköping har ambitionen om att bli branschens bästa leverantör. Därför söker vi en relationsbyggande säljare med ett stort driv och engagemang!

Om rollen

Som säljare hos oss på Lambertsson kommer du att arbeta med uthyrning av våra byggrelaterade produkter och tjänster. Det innefattar bland annat uthyrning av byggmaskiner, ställningar, liftar och byggström. Du kommer att fungera som kontaktperson och rådgivare för våra kunder, både vid beställning per telefon och vid besök på depån. I tjänsten ingår även kundbesök och försäljningsarbete gentemot olika arbetsplatser och projekt.

Om dig

Vi tror att du har tidigare säljerfarenhet från tjänste- eller projektförsäljning inom B2B. Du har en god social kompetens och strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Vidare söker vi dig som självständigt driver ditt arbete framåt och tar initiativ till förbättringar när du ser potential i nya lösningar. Utifrån tjänstens karaktär tror vi också att du är resultatinriktad, nyfiken och brinner för affären. Har du ett stort lokalt nätverk inom branschen ser vi det som meriterande. B-körkort är ett krav.

Vårt erbjudande

Hos oss får du ett utvecklande arbete i en expansiv verksamhet. Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till tjänsten.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Joakim Lans, Depåchef, 0733-84 76 47,
Mer info
Kontaktperson Joakim Lans, Depåchef
Telefon 0733-84 76 47
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (20 dagar kvar)