Servicetekniker

Servicetekniker

Arbetsbeskrivning

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu en ny medarbetare för servicearbete av maskinanläggningar. Vi söker främst dig med erfarenhet av stansmaskiner. I framtiden finns det även goda möjligheter att arbeta med koncernens övriga produktsortiment.

Dina arbetsuppgifter består av allt ifrån installation, planerad service till akuta uppdrag. Vi arbetar i nära samarbete med kunden där god planering och flexibilitet är viktigt. De flesta maskiner finns i södra
Sverige men uppdrag i Danmark och Norge kan också förekomma. Även service på andra maskintyper kan förekomma, de kompetenser du saknar ger vi dig givetvis utbildning på. Arbetet leds och fördelas från Göteborg som du har kontinuerlig kontakt med.

Du kommer att ingå i vårt team av kunniga och kompetenta servicetekniker som idag består av sju medarbetare.
Vi kan erbjuda dig ett varierat och fritt arbete med tekniska utmaningar i ett internationellt och expansivt bolag.

Kravprofil
Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av service och underhåll med goda kunskaper inom mekanik, hydraulik, elteknik och elektronik. Kanske jobbar du idag som servicetekniker eller så har du flera år som maskinoperatör i en stansmaskin. Har du erfarenhet av arbete och service med stansmaskiner ser vi det meriterande.

Vi tror att en utbildning inom styr- och reglerteknik kan vara en god grund att utgå ifrån. För att trivas med jobbet är du tekniskt intresserad och uppdaterar dig gärna inom ditt område samtidigt som du är utåtriktad och noggrann. Viktigt att du är bra på att samarbeta med både kollegor och kunder. Du pratar och skriver engelska då kontakter med moderbolagets medarbetare i Belgien är en viktig del av arbetet.

Övernattning förekommer i uppdraget. B-körkort erfordras.

Kontakta vår Service koordinator för mer info.
Anders.olsson@lvdscandinavia.se

Tycker du detta låter intressant, maila då ditt CV / referenser till service@lvdscandinavia.se

Vi behandlar ansökningarna löpande, så tveka inte att snarast kontakta oss om du är intresserad.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Telefon 0000000000
Email Mejla LVD Scandinavia AB
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 dec (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LVD Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag till LVD nv. Moderbolaget är ett familjeägt bolag beläget i Gullegem, Belgien. Koncernen har totalt 1 200 anställda över hela världen.
Vårt nordiska bolag arbetar med försäljning, installation, utbildning och service av högteknologisk maskinutrustning för tunnplåtsbearbetning.
Vi erbjuder unika tillverknings-system för bockning, laserskärning, stansning och klippning av plåt.

Vårt huvudkontor ligger i Göteborg med dotterbolag i Norge och Danmark.