Lärare i programmering och webbutveckling till LBS

Lärare i programmering och webbutveckling till LBS

LBS Jönköping - Kreativa gymnasiet startades 2011 och erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom Teknikprogrammet och Estetiska programmet med följande inriktningar: Systemutveckling, Spelutveckling, Spelgrafik, Grafisk design, Kreativ kommunikation och nu till hösten även E-sport - talang/event. Skolan har cirka 260 elever och 30 medarbetare som arbetar i nyrenoverade lokaler precis mellan Resecentrum och Juneporten på centrala Väster i Jönköping.

Lärare i programmering och webbutveckling till LBS i Jönköping

Vi erbjuder

Vi erbjuder nu dig en möjlighet att undervisa i programmering och webbutveckling. Beroende på din kompetens och behörighet kan det även vara aktuellt med undervisning i andra ämnen. I tjänsten ingår även mentorskap. Du kommer också ha en viktig roll i att kontinuerligt utveckla skolans utbildningar tillsammans med dina kollegor. Som lärare på LBS är du i hög grad delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och den pedagogiska utvecklingen.

På LBS - Kreativa gymnasiet kombinerar vi ett välutvecklat systematiskt kvalitetsarbete med kreativa lärprocesser. Det ställer höga krav på alla som arbetar hos oss, på lärmiljön och på organisationen men ger också väldigt mycket tillbaka till dig som medarbetare genom stora möjligheter att i en stimulerade arbetsmiljö utvecklas i din profession och att arbeta med kollegialt lärande på riktigt.

LBS - Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år och som kännetecknas av hög kvalitet, medarbetar- och elevnöjdhet, stolthet och trygghet. Vi arbetar målmedvetet för att ligga i framkant i att utveckla våra skolor och vår pedagogik. Därför har vi också som målsättning att alla våra lärare regelbundet genomgår professionsutveckling på vetenskaplig grund. Självklart omfattas din anställning på LBS - Kreativa gymnasiet av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, företagshälsovård och ett generöst friskvårdsbidrag.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare. Vi värdesätter att du är förtrogen med skolans styrdokument och att du har ett formativt arbetssätt - gärna ämnesövergripande tillsammans med dina kollegor. Du brinner för skolfrågor och är fullt införstådd med vikten av att varje elev lyckas. Vi ser också att du drivs av att utmana dig själv, dina kollegor och elever för att bidra till kontinuerlig utveckling samt är självständig och ansvarsfull i ditt uppdrag. Det är meriterande om du har kreativa kompetenser eller intressen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan och kontakt

Tjänsten är en tillsvidare anställning med inledande provanställning på 100%, eller mindre beroende på din behörighet och eventuella egna önskemål (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde 180806 eller enligt överenskommelse.

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 180618. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta tf. rektor Stina Geijer via mail stina.geijer@lbs.se. Välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

LBS - Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år och som kännetecknas av hög kvalité, medarbetar- och elevnöjdhet, stolthet och trygghet. Vi arbetar målmedvetet för att ligga i framkant i att utveckla våra skolor och vår pedagogik. LBS - Kreativa gymnasiet är en del av AcadeMediakoncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Läs gärna mer på www.lbs.se eller www.academedia.se.