Teknisk säljare hydraulik

Teknisk säljare hydraulik

Vi söker Dig som är teknikintresserad och vill arbeta med hydraulik, mekanik och kundkontakter.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att sälja in Lalmeks produkter till nya och befintliga kunder. Du kommer att få bistå med teknisk rådgivning till våra kunder på telefon och på plats, bearbeta förfrågningar och skapa offerter.
Du kommer även att dimensionera, framställa och dokumentera hydraulsystem i form av hydraulaggregat och tillhörande komponenter.
Vi kommer att utbilda Dig inom hydraulik internt och externt vid behov.

Som person ser vi gärna att Du har goda tekniska kunskaper samt ett gediget intresse för teknik. Du är bra på att knyta kontakter och att ta ansvar för Dina arbetsuppgifter då Du kommer driva egna projekt. Resor i tjänsten kan förekomma.

Vi ser gärna att Du tidigare har arbetat med någon form av teknik och det är meriterande med erfarenhet av teknisk försäljning eller någon form av arbete med hydraulik, teoretiskt såväl som praktiskt.
Har Du även kunskaper inom CAD-programmet Inventor är detta meriterande.
Vi behandlar ansökningarna löpande.
Välkommen med Din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Nahrin Yacoub
Telefon 036-522 00
Email Mejla Nahrin Yacoub
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lalmek.se
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LALMEK Hydraulics AB är ett tillverkande företag med drygt 30 anställda och 50 mkr i omsättning. Vi konstruerar och tillverkar hydraulikutrustning såsom ventiler, cylindrar och aggregat med försäljning i flera länder.
Vi har även ett samarbete med DeLaval International med tillverkning av maskinutrustning för mekanisering av mjölkstallar.

Mer information finns på vår hemsida www.lalmek.se