Verktygstekniker med inriktning fönster/dörrar

Verktygstekniker med inriktning fönster/dörrar

Kyocera Unimerco utvecklar och säljer verktygslösningar till trä- och metallindustrin. För att möta kundernas ökande behov utökar vi organisationen med en Tekniker med inriktning mot kunder inom fönster- och dörrproduktion.

Ditt uppdrag är sammanfattat att bidra till optimering och effektivisering av kundernas produktion genom smarta och effektiva verktygslösningar. Du arbetar idag med produktion, eller produktionsteknik, helst inom fönster/dörrindustri eller annan träindustri. Är du sugen på ett nytt steg i yrkeslivet så är det här tjänsten för dig.

Som Verktygstekniker ingår du i ett engagerat och kompetent team och du får många kontaktytor som tex kunder, säljavdelning, verktygsleverantörer, övriga tekniker lokalt och på huvudkontoret i Danmark.

Som person är du professionell och serviceinriktad och trivs med att guida och supportera för att hitta bästa lösningen åt våra kunder. Du erbjuds ett varierande jobb med en mix av arbete hos kunder och på kontoret där du arbetar med teknisk problemlösning, dvs att:
  • Ta fram och projektleda verktygslösningar för fönster- och dörrproduktion.
  • Driva kundprojekt med syfte att optimera/effektivisera produktionsprocesser.
  • Teknisk support till säljavdelning.
  • Delta i koncernens fönster/dörrgrupp.
Teknisk utbildning är ett önskemål, men specifik yrkeserfarenhet gärna inom fönster/dörrindustrin och förståelse för produktion är också en bra bakgrund. Kunskaper inom CAD är meriterande.

Du trivs med självständigt arbete och att jobba med många kontaktytor. Viss administrativ förmåga är bra, liksom att det är naturligt för dig att skapa struktur i vardagen. För att lyckas i rollen behövs hög problemlösningsförmåga och att du är bra på kommunikation och samarbete.

Du kommer att få arbeta i ett väletablerat företag som är ledande inom verktyg till träindustrin där du få stor frihet under ansvar. Dina arbetsdagar kommer att bestå av varierande uppgifter med kontakter både externt och internt. Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning in i framtiden så är du välkommen med din ansökan.

Tjänsteresor är en del av jobbet så det är viktigt att du både har möjligheter till och trivs med tjänsteresor. Kontorsarbetet sker med fördel från våra lokaler i Jönköping.

Information: Rekryteringen utförs i samarbete med Stella Rekrytering & Ledarskap. Välkommen att ställa frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Christer Johansson, 0393-77 99 95.

Ansökan: Din ansökan önskar vi senast 2022.06.10. Ansökan görs under rubricerad tjänst på www.codeq.se
Mer info
Kontaktperson Christer Johansson
Telefon 0706702585
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik, Processingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kyocera Unimerco Tooling AB är ett innovativt företag som levererar verktyg, verktygslösningar och kunskap till trä- och metallindustrin. Med kunden i fokus skapar vi värde för en kostnadseffektiv produktion hos våra kunder. Vi ingår i den globala Kyocerakoncernen med 77 000 anställda, varav cirka 6 000 i verktygsdivisionen. Det svenska dotterbolaget ligger i Jönköping och har 37 anställda. Kunniga, nyfikna och engagerade medarbetare är det viktigaste för vår fortsatta framgång.

www.kyocera-unimerco.se