Säljare/Kundansvarig till Kvdpro, Östergötland och Jönköpings län

Säljare/Kundansvarig till Kvdpro, Östergötland och Jönköpings län

SOM SÄLJARE/KUNDANSVARIG...

..kommer ditt främsta arbetsredskap vara din telefon, din tjänstebil samt din vinnande personlighet.

Du kommer att stiga in i en roll där du som kundansvarig huvudsakligen kommer att bearbeta nya kunder via besök och telefon. I din roll kommer du också att utföra dokumentationer av objekt, vilket innebär att du tillsammans med kund går igenom den för objektet specifika testmallen och dokumenterar ner fakta. I samband med detta tar du bilder/filmar objektet för att sedan lämna över denna information till ansvarig på bolaget. Merparten av alla dokumentationer sker på plats hos kund

Målgruppen du bearbetar är främst företag inom entreprenad, åkeri, transport, jordbruk & bygg/anläggning. Du ansvarar för att se till att få in objekt till försäljning och för att utveckla fina kundrelationer samt skapa informativa och korrekta dokumentationer.

Du samarbetar nära ett team bestående av innesäljare, säljkoordinatorer, övriga säljare samt försäljningschef.

VI SÖKER DIG SOM...

...har viljan och drivet! Försäljning är helt enkelt en naturlig del av dig. Lastbilar och Entreprenadmaskiner har du varit intresserad av sedan barnsben och du har en personlighet som går hem hos alla våra kundkategorier, allt ifrån bonden med en traktor till det lite större bolaget inom entreprenad/åkeri.

Du är van att planera ditt arbete och din tid på ett effektivt sätt. Dina dagar kommer att se olika ut och det är viktigt att du kan se förändring som något utvecklande och är orädd och öppen för att testa nya tillvägagångssätt. Du trivs som bäst när du befinner dig i en fartfylld miljö.

Vi SER GÄRNA ATT DU HAR ERFARENHET/KUNSKAP INOM:
  • Administration
  • Försäljning
  • Objektskunskap om entreprenad/lantbruks-maskiner och eller lastbilar
  • Likaså behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska samt inneha B-körkort
VARFÖR KVDPRO?

På KVD förenas vi av våra gemensamma värderingar; Nytänkande, Omtänksamma, Drivande och Enkla. Vi hjälper varandra. Tillsammans är vi snabbare, starkare och bättre. Vi ser till vad som är bäst för våra kollegor och våra kunder. Vi strävar efter att vara lite bättre idag än vad vi var igår, men inte lika bra som imorgon! Alla på KVD är lika viktiga. Därför lyssnar vi på varandra och vet att en god idé är en god idé oavsett vem som levererar den.

Vi har ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang. I denna tjänst kommer du även bli erbjuden tjänstebil.

ÖVRIGT

Tjänsten utgår från ditt hem i antingen Östergötland eller Jönköpings län. Ett plus om du bor i närheten av Jönköping.

Vårt huvudkontor ligger i Göteborg.

Tjänsten är ett föräldravikariat på minst 1 år. Trivs du med oss och vi med dig så kommer vikariatet att övergå till en tillsvidareanställning.

Låter det som ett jobb för dig? Vi arbetar med löpande urval, sök därför redan idag!

Vid frågor om tjänsten, kontakta försäljningschef Anna Lycke på anna.lycke@kvdpro.com alt 010 -165 14 11

I den här annonseringen har vi valt rekryterings- och annonseringsvägar. Vi tackar därför vänligen men bestämt nej till kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Anna Lycke
Telefon 010 -165 14 11
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fordon, Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://kvdpro.com
Sista ansökningsdag 9 nov 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kvdpro.com är Nordens största marknadsplats för att köpa eller sälja begagnade maskiner och tunga fordon. Varje vecka säljer vi lastbilar, entreprenadmaskiner, traktorer, truckar och mycket annat på nätauktion. Vi hjälper årligen tusentals köpare och säljare att göra trygga affärer inom det tunga segmentet. De som säljer via oss finns i Sverige men våra köpare finns över hela världen. Som oberoende part mellan köpare och säljare tar vi hand om alla stegen i en försäljning och ger en objektiv, professionell och verklighetsnära beskrivning av varje auktionsobjekt. Vi utför tester, fotograferar, värderar, marknadsför och auktionerar objektet. Budgivningen sker via datorn, mobilen eller surfplattan. Enkelt, smidigt och tryggt. Kvdpro.com är helt enkelt den lättaste vägen till tunga affärer.Kvdpro ingår tillsammans med Kvdbil, Bilpriser och SMART35 i KVD-koncernen.