Besiktningsingenjör inom Tryck - Jönköping

Besiktningsingenjör inom Tryck - Jönköping

Vill du vara med och verka för ett tryggare och säkrare samhälle? Har du en teknisk utbildningsbakgrund och vill fortsätta utvecklas och göra världen bättre? Hos oss är arbetet variationsrikt och spännande. Du får arbeta självständigt och planera dina egna dagar. Vi är ca 650 kompetenta medarbetare som skapar Trust, Quality och Progress – Tillsammans!

Om jobbet
Var ser du dig själv arbeta framöver? Är det inom en organisation som dagligen jobbar med att skapa säkerhet, trygghet och en hållbar utveckling? Där du arbetar självständigt men samtidigt tillåts utvecklas och där gamla rävar lär av unga och vice versa? Då bör du titta närmare på Kiwa Inspecta.

Vi vill bli fler och söker nu en driven besiktningsingenjör och svetsövervakare till Jönköping. I rollen kommer du opartiskt besikta och inspekterar olika typer av trycksatta anordningar såsom pannor, rörledningar och tryckkärl ute hos kund. Uppdragen kan innefatta såväl mindre objekt som hela anläggningar. Arbetet kan också innebära att du opartiskt övervakar svetsarprövningar, WPQR och vägleder i frågor gällande standarder. Tekniska utredningar samt arbete med riskbedömningar och annan dokumentation kan också förekomma. Arbetet är mycket utåtriktat då du arbetar tillsammans med Kiwa Inspectas kunder stora delar av din arbetstid.

Vi söker dig som är/har
  • Fyraårig teknisk gymnasieutbildning, högskoleingenjör, sjöingenjör eller motsvarande
  • Driftteknisk bakgrund inom energi, skogsindustri eller processindustri
  • Erfarenhet från arbete med tryckkärl, ångpannor, svets eller trycksatta anordningar
  • En vilja att leverera hög service och skapa mervärde för kunder
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift
  • B-körkort
Det är meriterande om du är/har
  • Erfarenhet av teknisk kontroll och besiktning
  • Erfarenhet från att ha kundkontakt
  • Erfarenhet från arbetsplanering
  • Nätverk inom svetsande industri
Så här söker du
Ansök genom att klicka på "Sök den här tjänsten". Vi ser fram emot din ansökan.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
För frågor kontakta Helena Robertson, rekryterare 010-479 30 57

Inför den här rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför undanbe oss kontakt med rekryterings- och annonsförsäljare.
Mer info
Kontaktperson Helena Robertson
Telefon 010-479 30 57
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kiwa.se
Sista ansökningsdag 19 okt 2019 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kiwa Inspecta är en internationell leverantör av tjänster inom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. I Sverige är vi 750 medarbetare som arbetar på något av våra 26 lokalkontor, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi är en del av den globala Kiwa-koncernen som har verksamhet i över 40 länder. Tillsammans arbetar vi för att skapa säkerhet, trygghet och hållbar utveckling för våra kunder världen över.