Produktingenjör inom mekanik

Produktingenjör inom mekanik

Är du ingenjör med inriktning mot mekanik och vill ha nästa utmaning på ett bolag i teknisk framkant, i en roll som både kommer att vara fri för din utveckling, och strukturerad mot uppsatta mål?
Kitron söker nu en produktingenjör med inriktning mekanik för deras växande verksamhet i Jönköping. Tjänsten är ny, vilket innebär stor påverkansgrad och mycket utveckling.

Om kundföretaget

Kitron, som är Skandinaviens ledande EMS företag, arbetar med utveckling, industrialisering och tillverkning av elektronik för ledande företag inom marknadssegmenten offshore/marin, medicinsk utrustning, försvar/aerospace, energi/telekom och industri. Företaget har verksamhet i Norge, Sverige, Litauen, Tyskland, Kina och USA. Kitron omsätter närmare 2,4 miljarder NOK och har ca 1450 anställda (2017).

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

Som produktingenjör inom mekanik är du tekniskt ansvarig för kundernas produkter och mekanikleverantörer. Du samarbetar med kund och våra leverantörer inom mekanik samt övriga funktioner inom företaget. Du skapar produktionsunderlag utifrån kundens och myndigheters krav samt ser till att underlätta steget från prototyp till serietillverkning, utan att för den delen tumma på kvaliteten.

Du jobbar kontinuerligt med effektiviseringar och förbättringar både under tillverkningsprocessen, men även innan på ritbordet. Du hanterar produktförändringar och säkerställer kvalitet till kunden genom uppföljningar och kravställande mot våra mekanikleverantörer. I rollen ingår att utvärdera och utveckla befintliga samt nya mekanikleverantörer både nationellt och internationellt i samarbete med vår globala inköpsorganisation och vid behov andra interna funktioner. Arbetet innebär ett nära samarbete med såväl interna som externa kontaktytor.

Din roll kommer att vara tvärfunktionell och i nära samarbete med övriga produkttekniker inom Kitrons olika verksamhetsområden.
Det är därför viktigt att du trivs att samarbeta med personer med olika bakgrund och kompetenser, ofta i ett högt tempo.

Nyckelorden för att bli långsiktig och att trivas på Kitron i denna roll kommer att vara; framåtanda, påhittighet, driv, mekaniskt sinne och ett stort kvalitetstänk.

Din profil

För att lyckas i rollen som produktingenjör tror vi att har du tekniskt kunnande, erfarenhet av både teoretisk och praktisk mekanik och gärna en utbildning som styrker detta.
För tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av industriell tillverkning och processer för mekaniktillverkning, kontraktstillverkning och arbete med prototyper. Du är helt bekväm i Solid Works eller motsvarande CAD-program och du kommunicerar på både svenska och engelska utan problem.

Du är en driven person som vill utveckla och utvecklas och du har ett analytiskt sinne. Vidare är du en naturlig problemlösare och triggas av komplexa utmaningar. Du är van att arbeta i Excel och olika databaser och du beskrivs ofta som strukturerad och kvalitetsmedveten. Kitron befinner i en stark tillväxt och präglas av ständigt förbättringsarbete. Det är därför viktigt att du trivs i en organisation där det ibland kan innebära tvära kast.

I denna rekrytering samarbetar Kitron med OnePartnerGroup och ser därför att all initial kontakt sker med dom.
För frågor och likande, ta en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom, eller researcher Erica Lindau.
Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Marcus Rosenblom
Telefon 036-4409011
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 30 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se