Plastkonstruktör till Kinnarps i Skillingaryd

Plastkonstruktör till Kinnarps i Skillingaryd

Kinnarps AB växer och nu är det dags att förstärka utvecklingsteamet med en erfaren konstruktör till Skillingaryd!
Kanske är det just dig vi söker? Intervjuer och urval sker löpande, så välkommen in med ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som konstruktör med inriktning mot polymera material hos Kinnarps kommer du att bli en viktig kugge i våra tvärfunktionella produktutvecklings- och produktvårdsprojekt. Vill du arbeta på ett företag i framkant inom den spännande möbelindustrin är du kanske den person vi söker. Utvecklingsavdelningen består idag av 35 kompetenta medarbetare som redan ser fram emot sin nya kollega!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Konstruktion, beräkning och ritningsframställan inom utvecklings- och produktvårdsprojekt.
  • Proaktivt arbeta för att alltid vara i framkant gällande polymera material samt agera specialist och stödja organisationen inom detta område inklusive uppstart av vår egen plastproduktion.
  • Analysarbete inom kvalitets- och produktförbättringsprojekt.
Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort intresse och erfarenhet av plasttillverkning och konstruktion. Vi ser gärna att du är maskiningenjör och har ett genuint intresse för tekniska lösningar och produktion. Du jobbar obehindrat i 3D-CAD och PDM-system samt behärskar beräkningsprogram. Du har mångårig erfarenhet av konstruktion, beräkning och produktion i polymera material.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är självgående, initiativtagande och prestigelös. Du kommer arbeta med både interna och externa kunder och därför är det viktigt att du kan kommunicera både skriftligt och muntligt på svenska och engelska.

Arbetet bedrivs ofta i projektform varvid höga krav på samarbetsförmåga och flexibilitet ställs. Tjänsteresor kommer att förekomma både inom Sverige men även inom Europa.

Om verksamheten

Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Än idag är det ett helägt familjeföretag, där Jarls och Evys barn och barnbarn nu leder företaget. Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor och offentliga utrymmen. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Kinnarps är även en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar.

I denna rekrytering samarbetar Kinnarps AB med Poolia. Alla frågor hänvisas därför till Rekryteringskonsult Linnea Broman, 036 17 32 61.
Mer info
Kontaktperson Linnea Broman
Telefon 036 17 32 61
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 9 dec 2019 (1 dag kvar)