Produktionstekniker till vår enhet i Jönköping

Produktionstekniker till vår enhet i Jönköping

Produktionstekniker med sinne för kalkyler till vår enhet i Jönköping.

På vår enhet i Jönköping fortsätter arbetet med att skapa en effektiv och modern produktionsverksamhet och vi söker ännu en skicklig tekniker/ingenjör och kollega. Vi är på jakt efter dig som är tekniskt lagd och gillar kalkyler.

I rollen som produktionstekniker kommer du få jobba med en bredd av arbetsuppgifter, och i just den här rollen kommer stort fokus ligga på tid, metod och kalkyl. Du ingår i teknikgruppen där det idag finns fem kompetenta kollegor och du rapporterar till Produktionschefen för enheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Tid, metod och kalkyler
  • Granska och utveckla arbetsmetoder och tillverkningsprocesser
  • Produktionsteknisk analys och problemlösning
  • Aktivt delta och leda projekt gällande bl.a. utveckling av produkter och investeringar
  • Leda och driva förbättringsprojekt
  • Behjälplig vid uppbyggnad av tillverkningsstrukturer
För att lyckas i tjänsten vill vi att du har någon form av eftergymnasial utbildning med lämplig inriktning, t.ex. YH/Högskola inom produktionsutveckling, industriell organisation/ledning, logistik, maskin. Några års erfarenhet från relevanta yrkesroller i tillverkande industri är ett krav.

Förutom grundkompetens inom produktionsekonomi och produktionsteknik behöver du vara bekant med verktyg för kalkylering och metodstudier. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har god kompetens inom IT. Har du även kunskaper inom CAD så är det extra meriterande.

Som person vill vi att du är initiativrik med förmåga att vara självgående för att nå uppsatta mål. Hög problemlösningsförmåga är viktigt, liksom att du agerar pedagogisk när du driver arbetet framåt. Du är van vid att driva projekt, med god förmåga att kommunicera, och tycker om att arbeta i tvärfunktionella team. Arbetet kräver att du är flexibel och gillar att arbeta med frihet under ansvar.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Kinnarps AB med Codeq AB. Information lämnas av Magnus Ryberg, 0370 - 123 00, eller Sören Holmlind, 0515- 128 00.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Dagtid.

Placeringsort: Jönköping

Ansökan önskas senast 31 maj 2022 via www.codeq.se.
Mer info
Kontaktperson Magnus Ryberg
Telefon 0706702585
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder. På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald, där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet. www.kinnarps.se