Produktionschef till vår enhet i Jönköping

Produktionschef till vår enhet i Jönköping

Utvecklingsorienterad Produktionschef till vår enhet i Jönköping

Då vår nuvarande Produktionschef valt att gå vidare i karriären söker vi nu hans ersättare. Är du utvecklingsorienterad och vill ha ett omväxlande och stimulerande arbete med stor möjlighet att påverka, så är detta tjänsten för dig.

I rollen som produktionschef har du huvudansvaret för samtliga processavsnitt inom produktionsområdet. Detta omfattar produktion, teknik, logistik och planering med totalt ca 100 medarbetare. Du ansvarar för att utveckla, driva och leda produktionsorganisationen och dess medarbetare mot uppsatta mål samtidigt som du i rollen som Produktionschef har stor delaktighet i det strategiska ledningsarbetet, och förväntas aktivt bidra till företagets utveckling.

Du ingår i ledningsgruppen för Kinnarps Operation och rapporterar direkt till COO för Kinnarps AB.

Kvalifikationer

Vi tror att du har:
  • Relevant teknisk utbildning och flera års erfarenhet av liknande tjänst.
  • Erfarenhet av arbete i ledande befattning inom tillverkningsindustrin, meriterande om det är från verkstadsindustrin och vana av att coacha och utveckla personal.
  • God teknisk förståelse och erfarenhet från kvalificerad tillverkning med automationsinriktning.
  • Erfarenhet av framgångsrikt förbättringsarbete inom Lean production.
Som person är du en resultatorienterad, förändringsbenägen och kundfokuserad ledare. Du gillar att arbeta verksamhetsnära och trivs med att vara synlig och operativ i dagliga frågor. Du är intresserad av människor och har ett genuint intresse av att skapa delaktighet samt att inspirera och motivera dina medarbetare. För att lyckas i rollen krävs att du är kommunikativ och att du har lätt för att samarbeta. Du hanterar svenska och engelska med lätthet i tal och skrift.

Du trivs med att arbeta strukturerat och målstyrt med förmågan att växla mellan det strategiska och det operativa arbetet.

Visst låter det som en intressant tjänst?

Anställningsform: Tillsvidare

Placeringsort: Jönköping

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 6:e juni direkt på www.codeq.se.

I denna rekrytering samarbetar Kinnarps AB med Codeq AB. Frågor om tjänsten besvaras av Magnus Ryberg, 0370 - 123 00 eller Sören Holmlind, 0515 - 128 00.
Mer info
Kontaktperson Magnus Ryberg
Telefon 0706702585
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juni 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder. På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald, där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet. www.kinnarps.se