Vill du ha ett arbete med möjlighet till utveckling? Vi söker operatörer till Kingspan Insulation...

Vill du ha ett arbete med möjlighet till utveckling? Vi söker operatörer till Kingspan Insulation...

Brinner du för kvalitet och vill komma till en arbetsplats med högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter? Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta inom industrin? Då ska du söka dig till oss!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som operatör i produktionen där du tillsammans med dina kollegor är en viktig del av det dagliga arbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att övervaka maskinerna i produktion, kvalitetskontrollera produkterna och kontrollmäta produkterna samt sköta rapportering i verksamhetens system. Arbetet sker i team vilket ställer krav på att man trivs i grupp och har en god samarbetsförmåga. Eftersom kvalitetssäkring är en central del av arbetet är även noggrannhet viktigt.

Om dig
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
  • Tekniskt intresse i någon form
  • Vilja och driv att utvecklas med företaget
  • God datorvana och systemförståelse
Om du har utbildning eller tidigare erfarenhet från industrin samt truckkort är detta meriterande men inget krav. Besitter du även goda kunskaper i engelska är detta ett stort plus.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du har ett eget driv och motivation för arbetet samt en vilja att visa framfötterna. Du är lösningsorienterad, noggrann och tycker om att själv bidra med tankar och idéer på hur arbetet kan utvecklas än mer. Vidare har du också en hög arbetsmoral och strävar alltid efter att hålla god kvalitet på ditt arbete.

Om anställningen
  • Placeringsort: Jönköping
  • Tjänstgöringsgrad: heltid, 2-skift
  • Tillträde: omgående
  • Anställningsform: visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Just nu söker vi på Lernia Bemanning produktionsoperatörer för uppdrag hos vår kund Kingspan Insulation AB som har sina lokaler på Stigamo strax utanför Jönköping. Kingspan Group är världsledande inom isolerings- och byggnadsmaterial för högpresterande innovativa lösningar med låga koldioxidutsläpp och behöver nu stärka upp sin produktion med ytterligare medarbetare.

Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. För rätt person finns goda möjligheter att så småningom bli övertagen i anställning av kund.