Vikarierande underhållsledare/servicehallsansvarig till Keolis Jönköping

Vikarierande underhållsledare/servicehallsansvarig till Keolis Jönköping

Till Keolis bussdepå i Jönköping söker vi nu en underhållsledare/servicehallsansvarig som trivs med att arbeta natt. Med dig som underhållsledare i Jönköping får vi motiverade medarbetare som levererar rena och trafiksäkra bussar till våra förare och resenärer.

Tjänsten är ett vikariat.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten

Som underhållsledare i Jönköping kommer du att vara chef för cirka 15 medarbetare. Du ansvarar för att leda och fördela arbetet i servicehallen så att vi levererar en ren och trafiksäker buss enligt processen "Klar Buss" och i enlighet med ställda krav. Medarbetar- och verksamhetsutveckling är en viktig framgångsfaktor för att våra servicehallar ska vara konkurrenskraftiga även i framtiden. Det innebär bland annat att du som chef på ett inspirerande sätt arbetar med att uppmuntra till ständiga förbättringar och personlig utveckling. I arbetet ingår att genomföra medarbetarsamtal, lönesamtal och rehabiliteringsarbete.

Som underhållsledare ansvarar du för driften och ekonomin i servicehallen genom att planera och organisera arbetet i samråd med medarbetarna och övriga avdelningar inom företaget. Din närmaste chef är underhållschefen. Produktionen i servicehallen pågår i stort sett dygnet runt, även nattetid, vilket innebär att arbetstiderna för den här tjänsten är 80 % natt och helg. Tjänsten är ett vikariat med tillträde i augusti till och med 2019-08-31.

Det här behöver du ha
  • Erfarenhet från arbetsledande befattning.
  • Erfarenhet av arbete i verkstad eller servicehall.
  • Goda kunskaper om vår verksamhet eller liknande verksamheter.
  • Goda kunskaper i arbetsrätt och systematiskt arbetsmiljöarbete.
  • Van användare av systemstöd.
  • Gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper.
  • B-körkort.
Ett stort intresse för människor men även för fordon och teknik är en viktig förutsättning för att lyckas i rollen som underhållsledare. Du är en resultatinriktad person med ett genuint intresse för att arbeta strukturerat, långsiktigt och uppföljande. God kommunikation och information till medarbetarna i grupp och enskilt är en stor del av arbetet. Du tycker om att arbeta utvecklande för organisationen samt har en helhetssyn på företagets verksamhet.

Det här får du av oss

Hos Keolis får du en introduktionsutbildning och möjlighet till vidareutbildning. Du har nära till din chef som stöttar dig och kan svara på dina frågor. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

Så här söker du

Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 2018-06-30. Urval sker löpande.

Kontaktperson

Underhållschef Anders Uppström på tfn: 070-81131332. Rekryterare Britt-Marie Sjöblom Hammel på tfn: 08 5190 2286. Facklig representant för Unionen är Boro Doncev på tfn: 036-301701.

Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärsidé är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 000 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Värmland, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 16 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik. Läs mer på Keolis.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)
Visa var