Verkmästare/underhållsledare till vår bussverkstad i Jönköping

Verkmästare/underhållsledare till vår bussverkstad i Jönköping

Vi söker en underhållsledare/verkmästare till vår bussverkstad i Jönköping.
Ansvarsområde/arbetsuppgifter

Som underhållsledare leder, fördelar, planerar och följer du upp den dagliga produktionen i verkstaden. Du har ett delegerat arbetsmiljöansvar samt personalansvar för cirka 20 mekaniker. Du fungerar som en länk mellan egen verkstadsavdelning och övrig verksamhet. Genom närvarande ledarskap och ständiga förbättringar driver du utvecklingen mot ett mer förebyggande underhåll. För dig som har vilja och driv innebär detta stora möjligheter till att vara med och påverka och leda arbetet och utvecklingen framåt. Arbetstiderna kan variera från tidig morgon till eftermiddag/kväll.

Kvalifikationer
  • Minst 3 -årigt tekniskt gymnasium/teknisk högskola eller motsvarande
  • Flerårig erfarenhet av fordonstekniskt arbete, gärna inom buss eller på andra tunga fordon.
  • B-körkort, D-körkort är meriterande.
  • Datorvana.
  • Kunskap om vår verksamhet eller liknande verksamhet
  • Kunskap om avtal och arbetsrätt.
  • Erfarenheter från arbetsledande befattning
  • Goda kunskaper om arbetsmiljöarbete.
  • Goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift.
  • Kunskaper inom Lean och 5 S är meriterande.
Vi söker dig som är en kommunikativ person som värdesätter ett konsekvent arbetssätt. Du har mycket goda ledaregenskaper, god samarbetsförmåga, är en lagspelare och har en positiv och etisk människosyn. Du är lyhörd och har en god inlevelseförmåga. Du är en person som har lätt att få med dig andra och som är bra på att entusiasmera människor omkring dig. Du är resultatinriktad och drivande samt har en förmåga att utveckla och se möjligheter i arbetsformerna och organisationen. Du är en bra problemlösare och stresstålig. Ska kunna prioritera under tidspress. Keolis Sverige vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Vill du vara med på vår resa? Varmt välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Urval sker löpande.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta

Verkstadschef Anders Uppström på tfn: 076-81131332

Rekryterare Britt-Marie Sjöblom Hammel på tfn: 08-51902286.

Facklig representant för Unionen är Boro Doncev på tfn: 036-301701.

Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärsidé är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 000 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Värmland, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 16 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik. Läs mer på Keolis.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 31 juli (39 dagar kvar)
Visa var