Underhållsskiftledare som vill jobba natt till Jönköping

Underhållsskiftledare som vill jobba natt till Jönköping

Till Keolis bussdepå i Jönköping söker vi nu en underhållsskiftledare till nattskiftet i vår servicehall. Med dig som arbetsledare i vår servicehall får vi rena och fina bussar så att våra resenärer trivs och känner sig välkomna.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten

I Keolis servicehall utför vi dagligen service på Keolis fordon. Vi tankar, städar och fyller på vätskor och gör funktionskontroller. I det dagliga arbetet ingår även rekonditionering, klottersanering och enklare reparationer på bussarna.

Som underhållsskiftledare leder och säkerställer du att arbetet sker utifrån gällande föreskrifter, lagar och avtal. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du jobbar natt där även helger ingår. Keolis tillämpar provanställning.

Det här behöver du ha

För att söka tjänsten som underhållskiftledare vill vi att du har följande:
  • Treårigt tekniskt gymnasium eller motsvarande.
  • B-körkort.
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift.
  • God datavana.
Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet från liknande arbete. Du är kommunikativ, driftig och självgående. Du är en god lagspelare med ledaregenskaper och har förmåga att engagera och få med dig gruppen i att dagligen leverera ett kvalitetsmedvetet och noggrant arbete.

Det här får du av oss

Hos Keolis får du en introduktion. På depån finns din underhållsledare som stöttar dig i ditt arbete. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

Så här söker du

Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Urval sker löpande.

Kontaktperson

Vid frågor vänligen kontakta:

Britt-Marie Sjöblom Hammel, HR specialist rekrytering på telefon 08-5190 22 86.
Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärsidé är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 000 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Värmland, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 16 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik. Läs mer på Keolis.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 31 aug (13 dagar kvar)
Visa var