Servicereseförare sökes till Jönköpingslän.

Servicereseförare sökes till Jönköpingslän.

Keolis Serviceresor söker nu färdtjänstförare med taxilegitimation till Jönköpings län. Tjänsten är en behovsanställning med möjlighet till att bli tillsvidareanställd på heltid. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service, och du får våra resenärer att känna sig trygga och välkomna.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten Du kommer att arbeta som färdtjänstförare med minibuss som timanställd på behov. Arbetstiderna är varierande från tidig morgon 06.30 till sen kväll 02.00. Taxiföraravtalet mellan Biltrafikens arbetsgivarförbund och Svenska Transportarbetarförbundet gäller.

Det här behöver du ha För att söka tjänsten vill vi att du har taxilegitimation. Erfarenhet från färdtjänst är meriterande. Som person är du serviceinriktad och mån om att ge våra kunder den bästa servicen. Du har även det där lilla extra som gör Keolis serviceresor till en av de mest eftertraktade leverantörerna av lugna och trygga resor. Keolis serviceresor vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Så här söker du Är det här något för dig är du varmt välkommen att omgående registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Urval sker löpande.

Kontaktperson:

Ronnie Johansson, depåchef på telefon 0722237757

Britt-Marie Sjöblom Hammel, HR specialist rekrytering på telefon 08-51902286

Keolis Serviceresor har bedrivit taxiverksamhet sedan 1994. Företaget kör i huvudsak sjukresor, färdtjänst och riksfärdtjänst på uppdrag av kommuner och landsting i Södermanlands, Jönköpings och Norrköping län. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Antal anställda är 200.

Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärsidé är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 000 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Värmland, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 16 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik. Läs mer på Keolis.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 28 okt (11 dagar kvar)