Servicehallsmedarbetare till Jönköping

Servicehallsmedarbetare till Jönköping

Till Keolis i Jönköping söker vi nu på behov en servicehallsmedarbetare som ska kunna arbeta natt, men även andra arbetstider. Med dig i vår servicehall får vi rena och fina bussar så att våra resenärer trivs och känner sig välkomna.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten

Tillsammans med övriga servicehallsmedarbetare ansvarar du för ordning och reda i servicehallen och andra gemensamma utrymmen. Du utför daglig service såsom tankning, städning, påfyllning av vätskor och funktionskontroller på Keolis fordon. Du utför även rekonditionering, klottersanering och enklare reparationer på bussar.

Tjänsten är en timanställning på behov och omfattar både natt- och dagtid.

Det här behöver du ha

För att söka tjänsten som servicehallsmedarbetare vill vi att du har följande:

B-körkort

Tekniskt intresse och handlag.

God fysik då arbetet är mycket rörligt och ibland tungt.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Du är noggrann och kan arbeta i ett högt tempo.

Meriterande om du har D-Körkort och tidigare erfarenhet från liknande arbete eller från det tekniska området.

För att trivas bör du vara serviceinriktad, flexibel, strukturerad och kunna arbeta bra tillsammans med andra människor. Du är kommunikativ, driftig och självgående. Du ser det som positivt att få arbeta med våra olika busstyper och är intresserad av fordon, teknik och människor.

Det här får du av oss

Hos Keolis får du en introduktion. På depån finns din underhållsledare som stöttar dig och kan svara på dina frågor.

Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster.

Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

Så här söker du

Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Urval sker löpande

Kontaktperson

Vid frågor vänligen kontakta

Britt-Marie Sjöblom Hammel HR specialist rekrytering på tfn 072-560 71 42

Facklig representant är Curt Schults 072-54 50 933
Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärsidé är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 000 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Värmland, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 16 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik. Läs mer på Keolis.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Mekanik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 31 aug (12 dagar kvar)
Visa var