Servicetekniker

Servicetekniker

Vi erbjuder dig en anställning som Servicetekniker på ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Du kommer med ditt service- och underhållsarbete skapa mervärde för våra kunders byggnader, du kommer vara drivande i att säkerställa att våra utrustningar är säkra och tillförlitliga. KONE står inför nya spännande utmaningar, vi är i en expansiv fas med att möta framtidens krav på innovativa lösningar. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

Du ska till exempel:
  • Hitta lösningar inom service/underhåll och övervaka ute hos våra kunder för att maximera säkerheten, samtidigt som driftstopp och kostnader ska minimeras.
  • Planera, organisera och utföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt, prioritera de viktigaste åtgärderna steg för steg. För att passa i rollen krävs att du är strukturerad, driftig och håller god ordning och reda, samt har god förmåga att planlägga arbetsdagen
Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad teknisk- el eller industri inriktad gymnasieutbildning eller en YH-utbildning inom Underhåll, El eller Automation. Vi ser det som meriterande om du har en bakgrund från arbete med felsökning inom elkomponenter, jobbat med styr och regler. Och har ett stort intresse av teknik och mekanik. B körkort är ett krav och du måste behärska svenska och engelska.


Som person är du noggrann och serviceinriktad person som har god förståelse av förebyggande underhåll och dess utveckling. Du planerar och organiserar själv din arbetsdag, jobbar självständigt med stort ansvar. Som person trivs du och tycker det är roligt att bemöta och vara behjälplig mot våra kunder för långsiktiga kundrelationer.


Du delar naturligtvis våra grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång


Anställningen är heltid med start enligt överenskommelse. Arbetsberedskap ingår i tjänsten.
Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-01-21


Har du frågor är du välkommen att kontakta: MartinNero Distriktschef på tfn 070-6040651eller Rekryteringsspecialist Lena Sjö på tfn 010-2184030
Mer info
Telefon 010-2184030
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 21 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.