Maintenance Technician

Maintenance Technician

Vill du vara del i vårt vinnande team av servicetekniker?

KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder säkra och lättillgängliga förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. KONE har ungefär 50 000 anställda i över 60 länder.

Kone behöver dig som tekniker för hiss och port i Jönköping. Du blir en viktig kugge i Kones tekniska maskineri
Det dagliga arbetet har du friheten att planera själv, men du ingår i ett team av tekniker som tillsammans löser arbetsuppgifterna. Om du som oss älskar teknik och el, kommer du lyckas bra hos oss med service och underhåll samt reparationer på våra kunders utrustningar. För att minimera stillestånd för kunden så ingår arbetsberedskap i tjänsten.

Kone utvecklas ständigt tack vare vår personal som gör att Kone ligger i framkant med innovativ teknik i branchen. För oss är det viktigt att våra medarbetare utvecklas för att bygga på framtidens företag.

Vi ser gärna både manliga och kvinnliga ansökningar B-körkort är ett krav för tjänsten.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Martin Nero Distriktschef på tfn 036-37 56 32 martin.nero@kone.com
Du söker denna tjänst genom att registrera i form av ett CV och ett personligt brev på kone.se.Sista ansökningsdag 2022-11-15.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

https://web.microsoftstream.com/video/0de18f16-58a0-46fc-b934-e28a81fdc23b

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers
Mer info
Kontaktperson Martin Nero Distriktschef
Telefon 036-37 56 32
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 1 dec 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.