Säljchef Inne / stf Varuhuschef

Säljchef Inne / stf Varuhuschef

Är du en ambitiös driven chef som är van att arbeta operativt i varuhusmiljö som också vill vara bidragsgivare i varuhusets ledningsgrupp. Vill du vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder? Då är du varmt välkommen till oss på K-rauta!

K-rauta går en spännande framtid till mötes och är nu på jakt efter ytterligare en chef som är av det rätta virket. Rollen innebär att du kommer ha det operativa ansvaret för driften av samtliga avdelningar inne i varuhuset samt budgetansvar för dessa. Du kommer även ha rollen som ställföreträdande Varuhuschef.

Vi söker dig som är mycket säljdriven, flexibel och som vill leda och motivera dina medarbetare, nå resultat och driva K-rauta framåt. Som Säljchef Inne ingår du i varuhusets ledningsgrupp där du blir en viktig del i det strategiska arbetet mot varuhusets mål. Viktigt är att du också ska kunna leva och förmedla våra värderingar, policys, riktlinjer och vision.

Arbetsuppgifter & Ansvarsområden

Som Säljchef kommer du att vara en naturlig del av den operativa dagliga driften och arbeta nära dina medarbetare. Du ska planera, strukturera och optimera sortimentsomhändertagandet utifrån K-rautas riktlinjer. Du behöver kunna leda, delegera och fördela arbetet utifrån krav, behov och enligt gällande rutiner och regler för att maximera varuhusets resultat. Du ska arbeta aktivt med att träna och utveckla dina medarbetare både i drift och i det säljande kundmötet.

I rollen som Säljchef skall du genom ett gott ledarskap säkerställa att vårt koncept efterlevs samt verkar för ökad försäljning och nöjdare kunder. I dina arbetsuppgifter kommer det även ingå att ansvara för avdelningens budget som försäljning och bruttovinst.

Du kommer även ansvara för att det finns en röd tråd från vår marknadsföring till det lokala omhändertagandet av K-rautas kampanjer på dina avdelningar. I rollen har du personalansvar med löne- och medarbetarsamtal samt hanterar rekryteringar, introduktioner och vidareutveckling av medarbetare.

Att du även är ställföreträdande Varuhuschef innebär att du vid behov har ett utökat ansvarsområde och en möjlighet att utveckla din kompetens och ledarskap även inom det området.

Din profil

Du har goda erfarenheter från att leda medarbetare som chef inom bygg och/eller detaljhandeln. Dessutom är goda produktkunskaper från byggbranschen meriterande. Du är van att arbeta mot långsiktiga mål och även att kommunicera dessa till medarbetarna. Du bör ha goda kunskaper i butiksekonomi och vara van att läsa och analysera nyckeltal och kunna styra verksamheten mot dessa och de budgeterade målen.

För att lyckas i tjänsten bör du vara en person med stort driv och engagemang som har förmågan att ta och förankra initiativ och som förmedlar ett positivt ledarskap. Du är lyhörd och förändringsbenägen och har förmågan att leda andra genom att informera och delegera i syfte att skapa medarbetare som är självgående och högpresterande.

Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev. K-rauta tillämpar bakgrundskontroller och personlighetstester som urvalskriterier i alla rekryteringar.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor kring tjänsten kontakta då gärna vår varuhuschef Kalle Wadström på mail vhc15@k-rauta.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

(sökord: butikschef, chef, säljchef, varuhuschef)
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland.