Medarbetare till högsäsong 2019

Medarbetare till högsäsong 2019

Är du vår nya stjärna?

Vi söker en ambitiös och positiv lagspelare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder. Är det du? Varmt välkommen att söka till oss på K-rauta!

Inför högsäsongen 2019 behöver vi fler medarbetare av det rätta virket. Vi söker därför dig som vill arbeta med oss inne i varuhuset eller ute på vår byggård.

Varför ska du jobba hos oss?

På K-rauta är det full fart och ett högt tempo, vi älskar försäljning och vill alltid ge bästa kvalitet på både service och produkter i våra spännande kundmöten. Vi har kollektivavtal och följer våra 4 Peoples principles: Jag skapar förtroende, Jag visar vägen, Jag är engagerad och Jag är direkt, öppen och ärlig.

Läs mer nedan om de olika roller som vi söker. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid!

Varumottagning Logistik

Som logistikmedarbetare ingår du i ett team som ansvarar för all godsmottagning och varuutlämning. Du säkerställer ett effektivt varuflöde där varor som lämnar logistiken prickas av och kvalitetskontrolleras. Du hanterar reklamationer gentemot leverantörer och säkerställer att kundorder levereras i tid.

Säljare inne i varuhuset eller ute på byggården

Dina främsta arbetsuppgifter är att hjälpa kunden på bästa sätt. Det innebär bland annat försäljning, varuexponering och kassaarbete. Alltid med en servicenivå i världsklass!

Din profil

Du har gymnasieutbildning och datorvana, gärna kunskaper i SAP. Dina kunskaper i svenska är goda i både tal och skrift och du behärskar även engelska. Vi önskar att du har arbetserfarenhet från liknande bransch där du arbetat med antingen försäljning, kassa eller logistikarbete. Kunskap inom bygghandeln och byggmaterial är mycket meriterande. För logistiktjänsten är truckkort ett krav.

Som person är du nyfiken, lyhörd, noggrann, kommunikativ och utåtriktad. Du har förmågan att hålla många bollar i luften och trivs att samarbeta med andra. Du har servicekänsla ut i fingerspetsarna och lever efter mottot att ingenting är omöjligt.

Ansökan

Känns någon av rollerna ovan som klippt och skuren för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Bifoga gärna ett CV och några rader om dig själv. Glöm inte att ange vilken av tjänsterna som du söker.

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid alla våra rekryteringar tillämpar vi bakgrundskontroller. K-rauta värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor kring någon av tjänsterna? Hör då gärna av dig till vår varuhuschef Kalle Wadström på mail vhc15@k-rauta.se eller telefon 070-431 54 61.

Vi hoppas att just du är vår nästa stjärna! Välkommen med din ansökan!


Mer om K-rauta


K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden och Baltikum. Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi medarbetare är "av det rätta virket" för att vi är entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

(sökord: säljare, kassa, logistik, varumottagning, lagerarbetare, godsmottagning)
Mer info
Kontaktperson Kalle Wadström
Telefon 070-431 54 61
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland.