Juhl Svenska AB - SÄLJARE

Juhl Svenska AB - SÄLJARE

Söker du ett kreativt och lösningsorienterat jobb?

Drivs du utav att bygga relationer?

Vill du representera ett företag som står för en stark tillväxt?

Juhl svenska söker en B2B Säljare till södra Sverige!

I rollen arbetar du självständigt med att planera din arbetsdag och att organisera ditt arbete. Du arbetar aktivt med att identifiera affärsmöjligheter, söker och kontaktar potentiella kunder. Du blir en viktig del för vår verksamhet och får ett stort ansvar att driva och utveckla försäljningen av den svenska marknaden.

Som säljare bearbetar du nya kunder samt förvaltar befintliga kunder, främst i Södra Sverige. Vår kundgrupp är inom den grafiska industrin, läkemedels-, elektronik, förpacknings, glas, metall och plastindustrin. Du blir en del av ett team på ca 10 personer och utgår från ditt hemmakontor.

Juhl svenska erbjuder en spännande och utmanande tjänst där dina insatser blir betydande för vår fortsatta utveckling! Tillsammans med våra samarbetspartners får du möjlighet att hitta kostnadseffektiva helhetslösningar för skandinaviska företag.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett högt engagemang och eget driv. Du har erfarenhet av att skapa långsiktiga kundrelationer och vi ser gärna att du har arbetat inom B2B. Det är meriterande med erfarenhet från den grafiska industrin, screentryck och tampotryck. Du är duktig på att planera din arbetsdag och arbetar effektivt för att nå uppsatta mål. Som person är du kreativ, lösningsfokuserad, arbetar självständigt och är van vid att ta eget ansvar.

Välkommen in med din ansökan.


Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Juhl Svenska AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Adam Sandström, 076-129 67 27. Du ansöker till tjänsten på www.finnvedensaljkraft.se sista ansökningsdag 2018-11-30.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Juhl Svenska AB levererar kostnadseffektiva helhetslösningar för skandinaviska företag inom industriell dekoration, märkning och identifiering genom kunskap, aktiv problemlösning och analys av kundens individuella behov. Läs gärna mer på http://www.juhl-as.com .