Hr business partner till kund inom logistiklösningar

Hr business partner till kund inom logistiklösningar

Arbetsuppgifter

Vår kund, en ledande leverantör av logistiklösningar, söker just nu en senior HR Business Partner. Har du erfarenhet av brett HR arbete i en större organisation kan detta vara rätt roll för dig.
Stort fokus inom vår kunds organisation kommer under våren ligga på förändringsledning, där HR bland annat kommer att utbilda. Som HR Business Partner är du även delaktig i andra utbildningar såsom chefsutbildningen inom organisationen. I övrigt stöttar du chefer i linjen samt ledningsgrupper i HR frågor. Du jobbar i ett team tillsammans med två andra HR Business Partners och rapporterar till HR chef.
Som HR Business Partner utgår du från kontoret i Torsvik (Jönköping), arbete på distans fungerar men vår kund vill att du ska kunna vara på plats så mycket som möjligt. En del resande kan förekomma i tjänsten.

Kvalifikationer
  • Du har eftergymnasial utbildning inom HR
  • Du har mångårig erfarenhet av praktiskt personalarbete i en stor organisation
  • Du har erfarenhet av att stötta chefer och ledningsgrupp i HR -frågor
  • Det är meriterande om du har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
Personliga egenskaper

Som HR Business Partner är du pragmatisk och lösningsorienterad. Du är kommunikativ och trivs med att ta stort eget ansvar.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 30/6-2020 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: HR, HR Business Partner, HR-Chef
Mer info
Kontaktperson Carolina Lundgren
Telefon 08-525 240 17
Email Mejla Carolina Lundgren
Område Jönköping stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.