Personaladministratör

Personaladministratör

Vill du göra en fantastisk arbetsplats ännu bättre tillsammans med mig?

Sedan 2017 har jag jobbat som HR Generalist på Vätterhem. Man kan inte annat än att trivas på en arbetsplats med fantastiska kollegor, en stark kultur och sunda värderingar vilket är viktigt för mig i jobbrollen. För mig är detta verkligen en drömarbetsplats där det finns ett stort engagemang för HR. Jag har många spännande och inspirerande arbetsuppgifter/projekt på gång och behöver stärka upp med en kollega. Jag söker dig som har en personaladministrativ utbildning och vill bidra med ett antal års erfarenhet inom yrket. Detta är en roll för dig som vill jobba med många arbetsuppgifter som gillar att både förvalta och att utveckla och sist men inte minst söker en engagerad HR kollega.

Varmt välkommen med din ansökan! // Sarah

Vi vänder oss till dig som verkligen trivs med kombinationen av administration och HR-arbete! Du har minst tre års erfarenhet av personaladministrativt arbete i kollektivavtalsansluten verksamhet. Du har någon form av HR- eller personaladministrativ utbildning - kanske har du studerat på högskola, kanske har du gått en diplom- eller certifieringsutbildning inom HR eller personaladministration. Du måste ha en god förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt på svenska i tal och skrift och du gillar att uttrycka dig i text. Du är en van datoranvändare och sätter dig snabbt in i olika typer av systemstöd.

Du gillar att få vara operativ och bred i din roll. När du ser att något behöver göras så tar du tag i det och får det att hända! Samtidigt som du gillar att få vara självständig så ser du också vikten av gott samarbete, både inom HR-funktionen och med andra kollegor i verksamheten. För Vätterhems chefer är HR-funktionen viktig och uppskattad, därför är du en person som är bra på att bygga relationer och förtroende.

Arbetsuppgifter
Vätterhem är ett växande bolag och med det följer att såväl företaget i stort som HR-funktionen utvecklas. Idag är vi i en fas där vi arbetar med att uppdatera våra rutiner och processer. I arbetet med att ta fram och uppdatera t.ex. befattningsbeskrivningar, policydokument och liknande blir du som personaladministratör aktivt delaktig. Du kommer också vara delaktig i administration kring personalutbildningar, personalaktiviteter, introduktion för nya medarbetare och våra praktikanter.

Du kommer att vara HR-generalisten behjälplig i olika sammanhang, t.ex. informationssökning i kollektivavtal eller inom arbetsrätten, viss delaktighet i rehabiliteringar eller annat stort och smått som dyker upp inom en HR-funktion.

Annat viktigt att veta
Vätterhems huvudkontor finns på Klostergatan i Jönköping, nära tåg- och bussförbindelser.

Tjänsten är heltid (38,75 timmar/vecka) med visstidsanställning i 6 månader, kan finnas möjlighet till förlängning.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Matilda Festin, 018-4707105.
Fackliga frågor besvaras av Carl-Magnus Jonsson, ordförande på Vätterhems fackklubb Vision, 036-199417 eller 0705-749817.

Din ansökan vill vi ha senast den 13 januari 2019. Välkommen!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se och vill inte bli kontaktade av andra rekryterings- och annonseringsföretag.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vätterhem är Smålands största bostadsbolag med över 88 % nöjda hyresgäster och en omsättning på 650 mkr. Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag i Sverige med flest nöjda hyresgäster.