Bovärdspool

Bovärdspool

Nu expanderar vi ytterligare för att ge våra kunder bästa möjliga service. Därför söker vi dig som vill ingå i vår nya enhet Bovärdspoolen. Vi söker dig som vill ha en varierande vardag där du har möjlighet att jobba på olika delar av Vätterhems fastighetsbestånd Råslätt, City, Österängen och Öxnehaga. Poolen är en viktig resurs där du jobbar kortare eller längre perioder på respektive förvaltningsområde beroende på var behovet finns vid tex sjukskrivningar eller annan ledighet. Eva Blomqvist förvaltare på Råslätt kommer att arbetsleda poolen och därför blir Råslätt den naturliga samlingpunkten där du träffar dina kollegor i poolen och där ni har gruppens möten m.m.

Som Bovärd hos Vätterhem ansvarar du för följande inom bovärdsområdet:
  • inre och yttre skötsel och städning
  • trädgårdsarbete - handläggning av felanmälan - enklare reparationsarbeten
  • hyresgästkontakter
Kvalifikationer
Körkort för personbil är ett krav.

Du som söker ska ha treårig gymnasieutbildning tillsammans med minst tre års yrkeserfarenhet. Gärna från ett serviceinriktat yrke med dagliga kundkontakter.

Du måste också ha en god förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt på svenska i tal och skrift med såväl kolleger som hyresgäster. Behärskar du även andra språk ser vi det som meriterande.

Vi förutsätter att du har goda datakunskaper eftersom du kommer att jobba med dator och mobil som arbetsredskap.

Tidigare yrkeserfarenhet av fastighetsskötsel, grönyteskötsel, hantverksyrken (t.ex. snickare, elektriker eller VVS-montör), lokalvård eller kundservice ser vi som meriterande. Erfarenhet från fastighetsbranschen är ett plus men inget krav.

Din person
Du är en person som är duktig på att planera och prioritera dina arbetsuppgifter.

Du ser vad som behöver göras, får saker att hända och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Vi söker dig som tycker om att jobba både självständigt och medverka i lagarbetet för att på bästa sätt uppfylla våra mål – "nöjda hyresgäster" och för att tillsammans leverera högsta service.

Är du dessutom lyhörd för andra och bra på att samverka för att nå gemensamma mål då tycker jag att du ska söka tjänsten som Bovärd hos oss på Vätterhem.

Vårt erbjudande till dig
  • ett mångsidigt och fritt arbete där du själv har stor möjlighet att påverka din arbetsdag
  • en arbetsplats där vi kontinuerligt ser till medarbetarnas utveckling och trivsel
  • internutbildning om det behövs, samt de verktyg du behöver för att du ska lyckas i ditt arbete
Dessutom gör vi en årlig medarbetarundersökning i syfte att vara en attraktiv arbetsgivare som satsar på rätt friskvård, kompetensutveckling, ledarskap och trivselaktiviteter på jobbet. Vi är stolta över årets resultat där mer än 85 % av våra medarbetare anser att Vätterhem är en mycket bra arbetsplats

Övrig information och ansökan
Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Förvaltare Eva Blomquist på tel 070-814 45 42.

Kollektivavtal finns med Fastighets. Fackliga frågor besvaras av Lena Bülow tel 0733-90 94 46.

Vi hanterar urvalsprocessen löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20 januari 2019.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vätterhem är Smålands största bostadsbolag med över 88 % nöjda hyresgäster och en omsättning på 650 mkr. Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag i Sverige med flest nöjda hyresgäster.