Konsultchef till Jobandtalent i Jönköping

Konsultchef till Jobandtalent i Jönköping

VÅRT ERBJUDANDE

I rollen som Konsultchef hos Jobandtalent jobbar du nära våra kunder och dina kollegor med omväxlande uppgifter inom bemanning, rekrytering och ledning av personal.

Arbetsbeskrivning

Din roll kommer omfatta personalansvar för de bemanningsuppdrag du driver. Det är viktigt att kunden får rätt kompetens i rätt tid och att det alltid skall vara med god lönsamhet för båda parter för att säkerställa ett långsiktigt samarbete med våra kunder.

Dina kvalifikationer

Relevant Högskole-/Universitetsutbildning inom personal, beteendevetenskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom logistik eller industribranschen.

Meriterande

Vi ser att du har några års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter från bemannings- alternativt rekryteringsbranschen. Arbetet kräver datorvana med mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt i det svenska och engelska språket, såväl i tal och skrift. B-körkort fordras.

Din profil

För att lyckas i denna roll har du sinne för relationskapande och är duktig på att känna av våra kunders behov och önskemål. Du är en naturlig ledare för din personalgrupp och har en positiv människosyn.

Du är kommunikativ, flexibel och ödmjuk till ditt arbetssätt och upprätthåller en löpande dialog med både konsulter och kunder. Ditt ledarskap är tydligt och du har en förmåga att förmedla trygghet och energi

Värderingarna är en viktig del av vår företagskultur och länkar samman alla medarbetare, på varje kontor, hos varje kund, i hela Sverige, i hela världen. Du bör dela och leda efter våra värderingar som är; social hållbarhet, flexibilitet, ödmjukhet, målbild, meritokrati, engagemang och balans.

Om oss

Jobandtalent vill förbättra möjligheten för miljontals medarbetare på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på teknologiska lösningar och användning av data som nyckeln till att förbättra arbetsmarknaden.

Vi har huvudkontoret i Madrid, där Jobandtalent grundades 2009. Sedan dess har det finansierats av världsledande kapitalenheter som Softbank, Atomico, SEEK eller Blackrock, och blivit en av de mest värderade spanska nystartade företag internationellt med nuvarande intäkter på över 1 000 miljoner euro per år och erkändes av FT som Europas 10: e snabbast växande start förra året.

I Sverige har vi en aggressiv tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt. Senaste förvärv var Storesupport och Jobzone. Dessa förvärv är inom kort fullt integrerade.

Ansökan

Är du den vi söker? Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 2022-10-31. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga endast CV - vi erhåller en rekryteringsprocess som är endast kompetensbaserad därav finns inget merväde i personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/