Stjärnmontör

Stjärnmontör

Vi fortsätter vår expansion och behöver nu stärka vårt team med ytterligare en person i Jönköping.

Jobbeskrivning

Vi fortsätter vår expansion och behöver nu stärka vårt team med ytterligare en person i Jönköping som har god känsla för kvalité, service samt kundfokus.

Arbetsuppgifterna består främst av mätning, montering, leverans och inbärning av stenskivor till kök och badrum. Vi arbetar både med privatkunder och större nyetableringar.

Vi söker dig som är hantverksmässig, kvalitetsmedveten och har förmågan att möta kunden på ett serviceinriktat och representativt sätt. För att vara framgångsrik i tjänsten krävs det att du är noggrann och har grundläggande kunskaper i matematik då inmätningen är en avgörande del i att produkten dels ska tillverkas rätt men också för att slutligen kunna monteras med hög precision. Meriterande för tjänsten är erfarenhet från stenbranschen och/eller köksbranschen som tex snickare eller köksmontör.

Du utgår dagligen från vårt regionala lager i Jönköping och tillsammans med dina kollegor servar du våra kunder i framförallt Jönköpingsegionen med omnejd. Vi erbjuder både utmanande och ansvarsfulla arbetsuppgifter med marknadsmässiga villkor. Tjänsten är tillsvidare och inleds med en 6 mån provanställning.

Vill du vara med på en spännande och utvecklande resa - bli en Jetstone stjärnmontör

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Hasselberg Hellberg
Telefon +46 (0)76101 20 35
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Golvläggare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jetstone.se/
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jetstone är norra Europas marknadsledande tillverkare och leverantör av bänkskivor i framförallt natursten, kvartskomposit och keramik. Vi har huvudkontor och tre fabriker i Holland och finns representerade i Sverige, Belgien, Holland och Tyskland. I Sverige är vi ca 40 entusiastiska och engagerade medarbetare fördelade på fyra orter. Det skandinaviska huvudkontoret finns i Malmö och regionalt utgår vi sedan från Stockholm, Göteborg och Jönköping