Servicetekniker/mekaniker

Servicetekniker/mekaniker

Som servicetekniker arbetar du offensivt och proaktivt med underhåll av maskinutrustning. Jobbet består främst av avhjälpande- och förebyggande underhåll samt modifiering av maskiner inom tillverkingsindustrin.

Du erbjuds roliga och omväxlande arbetsdagar och ingår i ett team som med bred teknisk kompetens löser uppgifter tillsammans. Du arbetar främst hos kunder i Jönköpings län.

Tidigare erfarenheter:

Vi vill att du har erfarenhet av installation eller underhåll av produktionsutrustning samt har bra erfarenhet av mekanisk felsökning.

Vem är du:

Du har hög serviceanda, är ansvarstagande och har förmågan att ta egna initiativ. Du gillar utmaningar och är en duktig problemlösare, du kan jobba både i grupp och självständigt, samt har hög drivkraft. Du har bra kompetens inom mekanik, hydraulik och pneumatik. Grundläggande engelskakunskaper är meriterande. Vi sätter stor på vikt på din personlighet och din förmåga att skapa bra kundrelationer.

I denna rekrytering samarbetar Jernbro med Codeq AB. Information om företaget och tjänsten lämnas av Sören Holmlind, 0515 - 128 00.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare

Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort: Jönköping.

Ansökan snarast, dock senast 2018.08.19 via www.codeq.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 aug (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jernbro är en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri att snurra både säkrare och mer effektivt. Vi finns lokalt där våra kunder finns. Djup kompetens gör att vi kan utveckla både underhållet och produktionsanläggningen. Vår kunskap skapar växtkraft på orten. Läs mer på jernbro.com

Vi är nu i en expansiv fas då Jernbro satsar stort på industriservice och till detta behöver vi just dig med kompentens inom rubricerat område.