Servicetekniker/elektriker

Servicetekniker/elektriker

Är du en servicetekniker på jakt efter nya utmaningar? I så fall kan ditt nya jobb finnas hos Jernbro.

Ditt uppdrag

Som servicetekniker arbetar du offensivt och proaktivt med underhåll av maskinutrustning. Du erbjuds roliga och omväxlande arbetsdagar och ingår i ett team som med bred teknisk kompetens löser uppgifter tillsammans. Felsökning och reparationer inom el/automation är en stor del av jobbet.

Dina kvalifikationer

För att lyckas i tjänsten behöver du hög kompetens inom el och har du även bra kompetens inom PLC och robot så är det meriterande. Du har utbildning och arbetserfarenhet som industrielektriker eller automationselektriker. God kompetens inom förebyggande underhåll, reparationer och elkonstruktion är förstås viktigt, liksom att du hanterar svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du en duktig problemlösare som har lätt för att ta egna initiativ, du gillar att planera och är bra på att anpassa dig efter snabba förändringar. Vidare är du en person som gillar att ge bra service och är analytisk. Vi sätter stor på vikt på din personlighet och din förmåga att skapa bra kundrelationer.

I denna rekrytering samarbetar Jernbro med Codeq AB. Information om företaget och tjänsten lämnas av Sören Holmlind, 0515 - 128 00.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare

Tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort: Jönköping.

Ansökan snarast, dock senast 2018.08.19 via www.codeq.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 aug (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jernbro är en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri att snurra både säkrare och mer effektivt. Vi finns lokalt där våra kunder finns. Djup kompetens gör att vi kan utveckla både underhållet och produktionsanläggningen. Vår kunskap skapar växtkraft på orten. Läs mer på jernbro.com

Vi är nu i en expansiv fas då Jernbro satsar stort på industriservice och till detta behöver vi just dig med kompentens inom rubricerat område.