OPERATÖR TILL NATTSKIFT!

OPERATÖR TILL NATTSKIFT!

Vår kund Hammarplast Medical expanderar och söker nu en operatör till deras nattskift!

Företagsinformation
Hammarplast Medical skall själva eller i nära samarbete med kunden utveckla och tillverka medicintekniska produkter för sjukvården. Vår framgång bygger på ständig kompetensutveckling inom produktionsteknik, kvalitet och personal, allt för att ge kunden ett mervärde. Vi levererar plastprodukter till den medicintekniska industrin och är nu inne i en expansiv fas där vi behöver förstärkning för att kunna växa. Totalt omsätter vi 120 MSEK och har 60 medarbetare.Läs vidare www.hpm.se

Vårt affärsområde Customized Products är specialiserat på kontraktstillverkning av komplexa polymera medicintekniska produkter i renrumsmiljö. Företaget använder sig av två olika produktionsmetoder; formsprutning samt formblåsning.

Om tjänsten
Som operatör kommer du arbeta i renrumsmiljö där dina arbetsuppgifter är:
  • Löpande kvalitetskontroll av produkter
  • Tillse att dokument som används i produktion ifylls och hanteras enligt rutiner i våra rutiner
  • Montering, sortering och efterbearbetning av detaljer
  • Upprätthålla materialförsörjningen till maskinparken
Eftersom ditt arbete sker i renrum är det mycket viktigt med god personlig hygien, att man följer alla regler och restriktioner. Det kommer ställas mycket höga krav på din noggrannhet.

Nattskiftsschemat förlagd måndag t om torsdag.

Din profil
För att trivas och lyckas i denna roll som operatör ser vi att du är engagerad, tar ansvar för att göra ett gott arbete. Egenskaper vi värderar högt är att du är en lagspelare som med en positiv inställning tar dig an dagen. God svenska i tal och skrift. Har du utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet är det meriterande.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Hammarplast Medical med Junic AB och du söker tjänsten genom att registrera ditt CV och personliga brev på www.junic.se. Urval och intervjuer med sökande sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Niklas Andersson på 0371-830 52.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Niklas Andersson
Telefon 0371-830 52
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (6 dagar kvar)