Anläggare med fokus på rörläggning

Anläggare med fokus på rörläggning

Vill du vara en del av en framåtsträvande verksamhet som bygger för Jönköpings framtid? Har du erfarenhet från anläggningsarbete och vill använda det till att göra samhällsnytta? Då har du ett jobb att söka!

Ditt nya jobb
Som rörläggare inom vår VA-verksamhet får du vara del i vårt arbete med att förnya Jönköpings kommuns VA-nät. Vi jobbar med långa perspektiv och har just nu en plan för VA-förnyelse och utbyggnad som sträcker sig fram till 2050. Hos oss på anläggningssidan arbetar vi i tre olika team och du blir en viktig spelare i ett av dem, men vi är också öppna för att vi hjälper varandra mellan teamen när det behövs. Du kommer arbeta med att byta ut och separera det gamla ledningsnätet. De ledningar vi lägger ner idag ska hålla minst 100 år framåt i tiden så det är viktigt hur vi hanterar det material som vi lägger ned.

Din kompetens
Vi söker dig som är ansvarstagande och driver uppgifter framåt för att nå de mål vi satt upp. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan organisera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du trivs i en föränderlig miljö och tar en aktiv roll i att driva arbetet framåt. Du har lätt för att relatera till andra och uppskattar goda samarbeten
Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med anläggning inom VA-området är det meriterande. Har du utbildning inom rörläggning och erfarenhet inom PE-svetsning är också det meriterande. B-körkort är ett krav.

Välkommen till oss
På VA-anläggning är vi ett gott gäng som ställer upp för varandra och som gärna hittar på något roligt utanför arbetstid. Vi är ca.14 medarbetare och tillhör VA-avdelningen på Jönköpings kommun som finns inom Tekniska kontoret. Hos oss finns en framåtanda och vi har i uppdrag att bygga hållbart för framtiden med sikte på att både förnya och bygga ut. Hos oss gör vi skillnad för invånarna i Jönköpings kommun.

Bra att veta
Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras i samband med anställning.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakt driftchef Jakob Österberg, jakob.osterberg@jonkoping.se. Från 8 augusti går det även att nå Jakob på telefon 036-10 74 72.
Du kan också kontakta enhetschef Björn Pantzar på mejl bjorn.pantzar@jonkoping.se eller telefon från 15 augusti 036-10 23 92.

Har du frågor till kommunal är du välkommen att kontakta Anncharlott Lundin eller Carina Gardenvall på 036-10 51 00.

Under semesterperioden kan svaret till dig dröja, vi ber dig ha överseende med det.

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre - för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som rörläggare.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ksmg.se/sv/
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jönköpings kommun är en stor arbetsgivare med hundratals olika yrkesroller. Vi växer i takt med att staden utvecklas med fler invånare, fler bostäder och större utbud. Vi är alltid på jakt efter ny kompetens - medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter, med den gemensamma drivkraften att vilja skapa en bättre stad att besöka, leva, verka och bo i.