Produktionspersonal till Jönköpings Skyltfabrik

Produktionspersonal till Jönköpings Skyltfabrik

Som skyltmakare i vår fabrik kommer du primärt arbeta med svetsning och plåtbearbetning för framställning av ljusskyltar och kräver därför att du har kunskaper och eller erfarenhet av liknande jobb.

Kvalifikationer (Svetsning/plåtbearbetning)
Vi söker dig som kan svetsa MIG obehindrat och som dessutom är van att läsa ritningar, svetsar med noggrannhet och är bra på att ta eget ansvar samt ha vana att hantera tryckluftsdrivna och eldrivna handmaskiner.

Truck- och traverskort är meriterande, ange därför i din ansökan om du har sådan utbildning och erfarenhet.

Viktigt är att du är kvalitetsmedveten, driven. Trivs du som bäst när det är ordning och reda runt omkring dig kommer detta passa utmärkt för dig. Vi ser även att du är positiv, initiativtagande och kan jobba i både grupp och enskilt.

Du är en lagspelare och tar ansvar för att uppgiften blir utförd i tid och med kvalitet. Du är hjälpsam och tillför gruppen en positiv attityd och bidrar gärna med din kunskap till andra. Som person är du händig, engagerad i ditt arbete och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv.

Eftersom vi på Jönköpings Skyltfabrik vill verka för en jämnare könsfördelning så ser vi mer än gärna att tjejer söker!

Vi erbjuder dig en heltidstjänst. Arbetstider måndag – torsdag 06.30 – 16.00 samt fredagar 06.30 – 12.45.

Urval
sker löpande och är du intresserad av tjänsten, sök då redan idag, eftersom tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Jonsson andreas@jonkopingsskyltfabrik.se
Alt. 0708-960 118
Mer info
Kontaktperson Andreas Jonsson
Telefon +46708960118
Email Mejla Andreas Jonsson
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jönköpingsskyltfabrik.se
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Jönköpings Skyltfabrik – vi är skylttillverkaren som erbjuder en service utöver det vanliga. All vår kompetens och hantverk är samlad under samma tak med egen produktionsfabrik i Jönköping.

Med kundens behov i fokus är vi nytänkande i vår produktion och skapar alltid innovativa och smarta lösningar. Vår styrka är vår erfarenhet och vår unika kunskap om skylttillverkning. Vi sätter en ära i att vara engagerade, att erbjuda en service utöver det vanliga samt att aldrig göra avkall på kvalitet.

Många skylttillverkare erbjuder skyltar men få kan erbjuda en svensktillverkad och genomtänkt helhetslösning. Vi på Jönköpings Skyltfabrik erbjuder våra kunder en helhetslösning, från idé till monterat på plats.