Är du Jönköping Modelltillverknings nya Platschef?

Vi är på jakt efter dig som idag har en ledande befattning inom produktion och som känner dig mogen och lockad av att nu ta nästa steg i karriären genom att ta övergripande ansvar för en väl fungerande verksamhet och organisation.

Som Platschef får du övergripande ansvar för verksamheten, vilket innebär allt från försäljning, produktion och leverans. Organisationen kännetecknas av korta beslutsvägar, vilket gör det enkelt att omsätta idéer till handling. Som du förstår så erbjuder vi alltså en tjänst med varierande arbetsuppgifter och unika möjligheter att sätta upp en effektiv verksamhet och organisation präglad av engagemang och arbetsglädje.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leda det dagliga arbetet på företaget.
  • Driva ett strukturerat förbättringsarbete inom samtliga processer
  • Sätta mål och följa upp samtliga processer i verksamheten.
  • Övergripande personalutveckling tillsammans med underställda chefer.
  • Förvalta och utveckla nya och befintliga kundrelationer.
  • Utveckla försäljningsvolym och lönsamhet för enhetens kunder.
  • Affärsutveckling och identifiera nya marknader och kunder tillsammans med Jobro
  • Utveckla och driva marknadsarbetet mot uppsatta mål
  • Vid behov stötta vid inköp och eller offertarbete mot kund.
Arbetet sköter du tillsammans med ledningsgrupp och övriga specialister på företaget. Din organisation består av ca 20 kompetenta medarbetare och du rapporterar till VD.

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning, förslagsvis inom industriell ekonomi, logistik, maskin, eller liknande. Minst fem års erfarenhet från ledande befattning inom tillverkande industri är lämpligt. Bred kunskap inom försäljning och marknadsarbete samt verksamhetsutveckling för företag i verkstads/underleverantörsbranschen ser vi som nödvändigt för att lyckas.

Värdeord på JMT är Respekt - Enkelhet - Kundfokus- Långsiktighet och bör sitta i ryggraden hos dig . Som ledare vill vi därför att du är initiativrik, samarbetsorienterad, kommunikativ och framförallt att du har affärsmannaskap och ekonomiskt fokus.

Ditt arbetssätt bör vara strukturerat, resultatorienterat och med ett driv för ständiga förbättringar.

Arbetstider: Heltid (dagtid)

Anställningsform: Tillsvidare

Placeringsort: Bankeryd

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 2022.06.30.

I denna rekrytering samarbetar JMT med Stella Rekrytering & Ledarskap. Frågor om tjänsten besvaras av Magnus Ryberg, 070 271 69 77.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Magnus Ryberg
Telefon 0706702585
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Teknikföretaget JMT är ett väletablerat bolag med en välutrustad maskinpark och kunnig personal. Sedan många år tillbaka är JMT tillverkare av verktyg, fixturer, modeller och prototyper i små serier. Produkterna som tillverkas ger goda möjligheter att genomföra kontroller av konstruktion, hållfasthet, samt för att underlätta montage eller verifiering av komplexa produkter. Omsättningen ligger på ca 40 Msek och företaget har förnärvarande 18 medarbetare www.jmt.se