IT-tekniker till Jönköpings Länstrafik

IT-tekniker till Jönköpings Länstrafik

Har du intresse för hur olika it-komponenter fungerar och interagerar i komplexa nätverksmiljöer och tycker om och att ge extra god service? Vi söker nu en IT-tekniker till Jönköpings Länstrafik som kan förstärka det team som supporterar JLTs tekniska infrastruktur. Uppdraget är på konsultbasis med önskad start omgående och 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter till förlängning. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Uppdraget som IT-tekniker omfattar teknisk support av JLTs infrastruktur på de platser i länet där den finns placerad. Exempel på infrastruktur är den teknik som finns på bussdepåer, teknik ombord på fordon, återförsäljare samt informationsskärmar. Uppdraget omfattar arbete med att åtgärda incidenter, hantera beställningar, förfrågningar samt livscykelhantering av ovanstående utrustning och omfattar hela länet. Du kommer att utgå från JLTs kontor Jönköping.

Vem är du?

Du har en relevant utbildning och har minst ett års tidigare erfarenhet av IT-support. Du är van vid både kundkontakt och dokumentation och administration av ditt arbete. Du har en god förståelse för hur it-komponeneter interagerar i komplexa nätverksmiljöer. Det är meriterande med erfarenhet av att ha deltagit i eller utfört ett flertal liknande uppdrag och framförallt erfarenhet av mobila nätverk och routrar som kommunicerar via mobilteknik.

Som person är du ansvarfull och har hög stresstålighet och kan arbeta självständigt efter genomgången introduktion. Du behöver ha gott lokalsinne och B-körkort då det förekommer resande i tjänsten. Du talar och skriver flytande på svenska.

Om verksamheten

Jönköpings Länstrafiks uppdrag är att inom Jönköpings län och angränsande områden bedriva och utveckla kollektivtrafiken.
All trafik som bedrivs i länstrafikens regi utförs av upphandlade entreprenad. Totalt rör det sig om ca 300 bussar och 40 tåg där JLTs tekniska infrastruktur är installerad.
Mer info
Kontaktperson Madeleine Eneroth
Telefon 036-17 32 63
Område Jönköping stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 18 sept 2019 (2 dagar kvar)