Lagerarbetare / Bildelsfotograf

Lagerarbetare / Bildelsfotograf

Har du erfarenhet inom logistik och lagerhantering och söker nästa utmaning? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som lagerarbetare/bildelsfotograf till vår bildemontering i Jönköping.

Det här erbjuder Bilia

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Sortera och placera bildelar på lager
  • Framplockning bildelar från lager
  • Fotografering av bildelar
  • Kvalitetskontroll
  • Förpackning
  • Utskrift försäljningsdokument
Vad vi önskar av dig

Vi ser att du har grundläggande kunskaper och erfarenhet inom logistik och lagerhantering. Du har ett utpräglat ordningssinne och kvalitetskänsla samt har grundläggande kunskap om bilar och bildelar. God svenska i tal och skrift och B-körkort är ett krav.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är i Jönköping. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Samuel Linddahl
Email Mejla Samuel Linddahl
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fordon, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com