Lagerarbetare/Chaufför

Lagerarbetare/Chaufför

Är du serviceinriktad och tillsammans med oss vill jobba för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en lagerarbetare/chaufför till vår bildemontering i Jönköping. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

På Bilia arbetar vi enligt värdeorden; engagemang, kompetens, respekt och äkta och som blivande medarbetare är det därför av största vikt att du kan identifiera dig med dessa. För oss är det viktigt med en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi lyfter varandra och har kul tillsammans på jobbet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Framplockning bildelar från lager
 • Kvalitetskontroll
 • Förpackning
 • Utskrift försäljningsdokument
 • Leverans med budbil
Kompetenskrav
 • Du bör ha grundläggande kunskaper och erfarenhet inom logistik och lagerhantering
 • Du skall ha ett utpräglat ordningssinne och kvalitetskänsla
 • Du bör ha viss kunskap om bilar och bildelar
 • God svenska i tal och skrift
 • Körkort, minimum B och gärna C
Personliga egenskaper
 • Du är serviceinriktad och har förmåga att ge ett förtroendeingivande intryck.
 • Din prioriteringsförmåga är god och du har lätt för att hantera ett växlande arbetstempo.
 • Bilia värdesätter högt att du förstår betydelsen av ett väl fungerande samarbete.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsten är en tillsvidareanställning, på heltid med sex månaders provanställning. Placeringsort är Jönköping. Vid frågor vänligen kontakta rekryterande chef. Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Det här erbjuder Bilia
Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig som medarbetare bra och konkurrenskraftiga förmåner. Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med cirka 5 000 medarbetare på 136 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien och Luxemburg. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia, BMW, MINI, Lexus och Toyota samt har drivmedels- och biltvättstationer. Inom koncernen finns även auktionssajten Bilia Outlet och två bildemonteringsverksamheter. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har vi 95 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, MINI, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen ca 30 miljarder kronor.
Jönköpings Bildemontering är en del av Biliakoncernen och är idag ett av de största bildemonteringsföretagen i Sverige. Vi är idag 50 st anställda och demonterar ca 3000 st Volvo & Renaultbilar per år på vår anläggning i Jönköping