Vill du göra skillnad som Avdelningschef på MediaMarkt i Jönköping?

Vill du göra skillnad som Avdelningschef på MediaMarkt i Jönköping?

Vill du jobba i den roligaste branschen i ett av Sveriges bästa varuhus? Vi är ett team med en gemensam dröm och det som kännetecknar oss är att vi är ett team med mycket glädje & energi, ett team som älskar att skapa resultat!

Arbetsbeskrivning
I rollen som Avdelningschef kommer du att ha personalansvar för ett team på ungefär 10 personer varav en är ställföreträdande. Du är ansvarig för avdelningens prestationer, resultat och måluppfyllelse vilket innebär att du dagligen kommer att arbeta med att coacha, utveckla och följa upp personalen i deras arbete samt arbeta med försäljning av avdelningens produkter. I din roll ingår även att, hantera lagerhållning, uppföljning, arbete med inköp och butik-koncept. Du arbetar i nära kontakt med såväl leverantörer som med vår centrala inköpsavdelning. Självfallet ingår försäljning i rollen.

Tillsammans med Varuhuschef, Administrativ chef och övriga Avdelningschefer utgör du varuhusets ledningsgrupp och rapporterar till Varuhuschefen.

Tjänsten är på heltid och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning). Tillträde till tjänsten är omgående.

Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du vara ett aktivt och synligt bollplank för din personal för att kunna coacha och utveckla dem i deras roll. Vi tror att du antingen har erfarenhet från en ledande befattning alternativt att du tidigare har arbetat inom detaljhandeln/retail eller för närvarande arbetar du i en ledande befattning i en annan bransch. Ledarskapet är en mycket viktigt del som vi lägger stor vikt vid, samtidigt som vi gärna ser att du även har ett säljdriv, viljan överträffa mål samt är van vid ett snabbt tempo. Vi ser gärna att du har erfarenhet från detaljhandeln med inriktning på VITVAROR, detta är mycket meriterande. Vidare tror vi att du har stor erfarenhet från tjänsteförsäljning.

Din ledarstil är teamorienterad, tydlig fast med hjärta och du uppfattas som en naturlig och ödmjuk ledare. Du får gärna ha eftergymnasiala studier, t.ex. IHM eller högskola/universitet inom lämpligt område. Du har ett intresse för hemelektronik, en förmåga att delegera och en vilja att få människor omkring dig att växa och är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du är en högpresterare som drivs av utmaningar och av att uppnå mål. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vad
kan Media Markt erbjuda dig?
Som Avdelningschef hos oss får du en spännande och utvecklande roll med stort eget ansvar. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Vi som arbetar på Media Markt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänst.

Ansökan
Ansöker gör du genom att klicka på "Skicka ansökan" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta David Storm, varuhuschef: storm@mediamarkt.se 0732-090510
Urval kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast 2019-08-31.
Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson David Storm
Telefon 0732090510
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av MediaMarkt
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?