Vi söker nu en nogrann och ambitiös Lageransvarig

Vi söker nu en nogrann och ambitiös Lageransvarig

Arbetsbeskrivning
I rollen som lageransvarig kommer du att ha indirekt personalansvar, men är en operativt-ansvarig och har dagligen kontakt med chaufförer, leverantörer och kunder. Tjänsten innebär mycket egen-arbete samt ett oerhört stort ansvar framförallt för våra produkter. Truckkörning med handtruck samt motviktstruck förekommer, framförallt lossning (sidolossning av bil). Lagerplock, in- och utbokningar, fakturakontroller, returhantering samt till viss del av ekonomiarbete är en del av din vardag. Självfallet ser vi dagligt samarbete med övrig butikspersonal samt koncept och påfyllnad som dagliga arbetsuppgifter

Idag rapporterar man direkt till vice varuhuschef.

Tjänsten är på heltid och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning). Tillträde till tjänsten är omgående.

Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann ordningsam person med drivet att "ditt" lager skall bli det finaste mest effektiva lagret i Sverige. Vi tror att du har erfarenhet av detaljhandelsbranschen och /eller någon gång har arbetat på lager. Vi tror även att du har en drivkraft och är en vinnarskalle som vill göra en resa tillsammans med oss på MediaMarkt. Din ledarstil är teamorienterad, rak och öppen och du uppfattas som en naturlig och ödmjuk ledare.

Du har ett intresse för
hemelektronik, en förmåga att delegera och en vilja att få människor omkring dig att växa.Du är en högpresterare som drivs av utmaningar och av att uppnå mål. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Arbetstiden är förlagd dagtid måndag - fredag dock förekommer helgarbete samt arbete röda dagar.

Vad
kan Media Markt erbjuda dig?
Som lageransvarig hos oss får du en spännande och utvecklande roll med stort eget ansvar. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Vi som arbetar på Media Markt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänst.

Ansökan
Ansöker gör du genom att klicka på "Skicka ansökan" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Andreas Rosendahl,vice varuhuschef: rosendahlan@mediamarkt.se 0732-090504
Urval kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast 2019-05-12.
Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson David Storm
Telefon 0732090504
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av MediaMarkt
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?