Kundmottagare Jönköping

Kundmottagare Jönköping

Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,3 miljard kronor och har ca 350 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter cirka 12 miljarder kronor och har drygt 1 400 anställda.

Läs mer på www.finnvedenslast.se.

Vill du arbeta med det största och det bästa?

Det får du göra hos oss varje dag. Tillsammans med ett tryggt och engagerat team som har kundens bästa i fokus och alltid sätter laget före jaget för att få verksamheten att fungera. Som kundmottagare tar du plats i vår lokala arbetsledning med huvudfokus på att planera och hantera bokningar av fordon, såväl akuta som planerade ärenden. Du ser till att kontinuerligt följa upp vår insats och återkoppla status till våra kunder. En av dina nyckeluppgifter är att säkra vårt arbetsorderflöde och se till att en snabb och korrekt fakturering sker ut mot kund.

Du har förmodligen ett hjärta som klappar extra för tunga fordon och genom branschkunskap god förståelse för våra kunders behov. Kanske har du några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller arbetar idag som lastbilsmekaniker och vill testa på en ny roll i branschen. Råkar du dessutom ha Volvo-bakgrund betraktar vi det som en fullträff.

Då tjänsten i stora delar är administrativ måste struktur och noggrannhet ligga för dig. Du kan driva och prioritera dina uppgifter, och har öga för möjliga förbättringar inom ditt ansvarsområde. Framförallt är du trygg i dig själv, vet hur du ska bemöta människor och leder andra med såväl pondus som ödmjukhet. Vi utgår från att du har god systemvana och ser ett C-körkort som meriterande. Du bör också kunna hantera att leda vårt kvällsskift var fjärde vecka.

Stämmer detta på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan till Servicechef Fredrik Bernström, löpande urval gäller. Har du inget färdigt CV? Bekymra dig inte om det, slå en signal och berätta lite om dig själv så tar vi det därifrån.

Hos oss får du en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre än vad vi var igår.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fordon, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dealer.volvotrucks.se/finnvedenslast/filialer.html
Sista ansökningsdag 12 feb 2020 (23 dagar kvar)