Systemutvecklare till ITAB PIRI

Systemutvecklare till ITAB PIRI

Är du en nyfiken person som vill arbeta med utveckling för ljus, ljud och mediasystem? Har du kompetenser inom mjukvaruutveckling, intresse för programmering och kodning? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med utveckling för ljus, ljud och mediasystem.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
  • Programmering i framförallt Python men även c/c++ samt bash (Shellscripting)
  • Produktsupport för 3rd line
  • Koordinering med externa konsulter/specialister inom utvecklingsprojekt för att vidareutveckla Piri och andra system
  • Skapa tekniska specifikationer på efterfrågan på marknaden tillsammans med product manager och andra intressenter i säljbolag
Din profil

Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse som vill jobba med innovation. Du är en naturlig lagspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper till andra i gruppen. Du är driven och gillar att komma med nya idéer. Du är noggrann och intresserad för detaljer med en förm¨ga att också tänka och förstå den långsiktiga effekten av små detaljer.

Skallkrav:
  • Lägst högkoleexamen inom t.ex. datateknik eller systemvetenskap
  • 2-3 års erfarenhet av programmering och kodning i Phyton och C/C++
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet Linux

Villkor

Ort: Jönköping/Skellefteå eller distans
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Piri är världens första riktigt trådlösa system för alla dina belysnings-, ljud- och visuella behov. En högsta lösning för detaljhandel, showrooms och kommersiella utrymmen som kombinerar kraftfull kontroll med pålitlighet och användarvänlighet. Piri introducerar en unik flexibilitet som gör att systemet kan anpassa sig till dina förändrade behov och lägga till nya möjligheter. Ett system som gör dina anläggningar till en behandling för alla sinnen - inklusive den ekonomiska.

Läs mer på hemsidan: https://piri.se/ & https://itab.com/sv/

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.