Vill du bidra till en bättre miljö och hjälpa kunder till en hållbar framtid?

Vill du bidra till en bättre miljö och hjälpa kunder till en hållbar framtid?

Mared söker säljare!

Vi söker en affärsman/-kvinna som
säljare av maskiner, system och anläggningar. Är du en positiv person som får mycket gjort och söker ett intressant, varierande och utvecklande arbete? Då skall du söka det här jobbet!

Återvinning och bioenergi är ett
spännande område med stor potential och med ett viktigt syfte!

Du kommer att ansvara för
säljprocessen inom ditt marknadssegment. Du skall ta fram idéer och lösningar tillsammans med befintliga och nya kunder, marknadsföra våra produkter och tjänster, lansera nyheter från våra leverantörer osv. Kunderna är huvudsakligen tillverkande industrier, sågverk och avfallsbolag. Marknadsområdet är initialt
Sverige men kan i framtiden komma utökas.

Erfarenhet från teknik och
förståelse för flöden tror vi är en förutsättning, om man har med sig försäljning sedan tidigare är det naturligtvis också meriterande.

Svenska och Engelska i tal och
skrift är ett krav, så också körkort behörighet B.

Arbetet innebär resor i så väl
Sverige som till våra leverantörer i Europa.

Placeringsort: Huskvarna eller
annan eventuell överenskommelse.

För mer information om vårt
företag: https://www.mared.se/omraden/atervinning/

Kontakta eller skicka din ansökan
till Operativ VD Thomas Magnusson, 070-9402899 eller thomas.magnusson@mared.se

Vi ser fram mot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Thomas Magnusson
Telefon 0709402899
Email Mejla Thomas Magnusson
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.mared.se/omraden/atervinning/
Sista ansökningsdag 10 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Återvinning & Energi

Vi levererar utrustning, anläggningar och system för lönsam bearbetning och vidareförädling av en mängd olika material. Ett komplett program av utrustning för återvinning och bioenergi som rivare, kvarnar och huggar liksom hanteringsutrustning, sållning och sortering eller vidareförädling med brikett- eller pelletpressar. Vi har utrustningen som gör att ni tjänar mer pengar – att höra av sig till oss lönar sig.

Valet mellan rätt och fel maskin avgör ofta om det blir en lönsam investering eller en flopp. Att satsa på rätt utrustning kan vara avgörande för er framgång. Vi har lång erfarenhet av maskiner, anläggningar och system och samarbetar med några av branschens främsta leverantörer av utrustning.

Många gånger rör det sig om sönderdelning på något sätt. Det kan vara avfall eller restprodukter som skall bli hanterbara för ex. sortering, vidareförädling och energiutvinning. Det kan vara sekretesshantering av material för att göra det omöjligt att reproducera eller tillverka ett pulver perfekt till förbränning.

Transport, hantering, sortering och siktning av olika material ställer speciella krav och lång erfarenhet behövs för att det skall bli rätt. Hur man tillverkar briketter och pellets är inget man kan läsa sig till i en bok. Vi har till och med utrustning för automatisk sortering av industri- och byggavfall med robot. Genvägen till framgång går via någon som vet, alternativet kostar i regel mycket tid och pengar.

Vi har återvinning & energi utrustning för ex. trä, plast, papper, hampa, pellets, elektronikskrot, känsligt material (sekretess), bygg-, industri- och hushållsavfall och mycket mer.